وی افزود: باید تلاش کرد و تظاهرات مردمی را گسترش داد. دستاورد بزرگی که تا الان داشتیم این بود که آنچه اسرائیل و آمریکا بدان دل بسته بودند شکست خورد. آنان بر این باور بودند که خواسته هایشان طی چهار یا پنج روز محقق خواهد شد اما امروز و در پایان یک ماه از آن تصمیم، تظاهرات مردمی در فلسطین همچنان ادامه دارد و روند تظاهرات نیز به سمت انتفاضه پیش رفته است. باید بدانیم مقاومت مردمی شیوه زندگی مردم فلسطین شده است، البته در کنار برگزاری تظاهرات شاهد فعالیت های جدی برای تحریم کالاهای اسرائیلی نیز هستیم. در میان جوانان هم شور و نشاط خاصی به وجود آمده است تا در پی افزایش سطح آگاهی ها درباره چگونگی مقاومت مردمی باشند.
وی تاکید کرد: در حوزه بین الملل نیز شاهد تحرکاتی هستیم اما نقصان ما در بخشی است که وجود آن در جهت دهی و شدت دادن به حرکت های مردمی مؤثر است و آن فقدان تدبیر سیاسی قاطعانه جهت کشاندن پرونده های اسرائیل به محاکم بین المللی است، به ویژه اینکه دیوان کیفری بین المللی، شهرک سازی را جنایت جنگی خواند و بر اساس این حکم، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل و افسران اطراف او و همه شهرک نشینان یهودی را می توان به دادگاههای بین المللی کشاند.
وی تصریح کرد: کاستی دیگر در کوتاهی هایی است که برای پیوستن به محافل بین المللی شاهد هستیم. باید بدانیم که امروز نمی توان همه گزینه های پیش روی فلسطین را در پیگیری روند سازش خلاصه کرد. مقصود آنانی که چنین می اندیشند کدامین صلح است؟ در شرایطی که اسرائیل نه در پی صلح است، نه تن به میانجیگری می دهد و نه به دنبال مذاکره است چگونه می توان از روند صلح سخن گفت؟ آنچه در پیگیری مقاومت مردمی باعث آگاهی بخشی بیشتر مردم می شود این است که بدانیم اندیشه راه حل میانه شکست خورده است. باید بدانیم اندیشه راه حل مبتنی بر توافقنامه اسلو شکست خورده است. باید بدانیم حرکت هایی که امروز در اراضی اشغالی سال 1948 آغاز شده است را باید با حرکت مردمی در کرانه باختری رود اردن تکمیل کرد
انتهای پیام/