سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کارشناسان پاسخ می‌دهند:

چه نوع سیارکی برای کره زمین خطرناک است؟

محققان ناسا در تلاش هستند با استفاده از یک فضاپیما که ابعادی به اندازه یک یخچال دارد به مقابله با برخورد احتمالی سیارک‌های خطرناک با کره زمین بپردازند.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سیارکی به نام ۲۰۱۷ YZ۴ تنها در روز کریسمس به وسیله کارشناسان ناسا مشاهده شده است.

این سیارک از فاصله ۲۲۴ هزار کیلومتری کره زمین عبور کرده است و کارشناسان اندازه تقریبی آن را بین هفت الی ۱۵ متر ارزیابی کرده اند.


در چند روز گذشته بسیاری از افراد نگران برخورد سیارک با کره زمین بوده اند و در بسیاری از رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی جهان در زمینه احتمال برخورد سیارک با کره زمین موضوع‌های مختلفی مطرح شده بود.


به گفته محققان هر سیارکی که نزدیک‌تر از ۶ میلیون مایلی کره زمین قرار بگیرد، سیارکی بالقوه خطرناک برای سیاره آبی و با احتمال برخورد و بروز خسارت است.

در فوریه سال ۲۰۱۳ برخورد یک شهاب سنگ ۱۹ متری با آسمان کشور روسیه سبب خسارت‌های فراوان و حتی آسیب دیدگی بیش از ۱۰۰۰ نفر از اهالی منطقه چلیابینسک (Chelyabinsk) شد.


مقام‌های ناسا اعلام کرده اند، با دانش کنونی امکان جلوگیری از برخورد سیارک‌های خطرناک با زمین را ندارند، اما می‌توانند با انجام محاسبات محل برخورد و خسارت‌های احتمالی ناشی از آن را برآورد کنند و به این ترتیب از وارد آمدن خسارت مالی و جانی تا حد زیادی جلوگیری کنند.


محققان ناسا در تلاش هستند با استفاده از یک فضاپیما که ابعادی به اندازه یک یخچال دارد به مقابله با برخورد احتمالی سیارک‌ها با کره زمین بپردازند و اولین آزمایش در سال ۲۰۲۴ انجام می‌شود.


کارشناسان اعلام کرده اند در این طرح در نظر دارند مدار حرکت سیارک را دگرگون کنند تا احتمال برخورد با کره زمین از بین برود.

محققان اعلام کرده اند سیارک‌های بالقوه خطرناکی در فضا وجود دارند که برای سال‌ها به وسیله دانشمندان رصد و بررسی شده اند و امید است پیشرفت فناوری در آینده امکان مهار و کاهش احتمال خطر برخورد سیارک‌ها با زمین را امکان پذیر کند.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

سیارک مرموز به سلامت از کنار زمین عبور کرد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۱۲ ۱۱ بهمن ۱۳۹۶
گزارش خوب وقشنگگگگگگگگگ بود
ناشناس
۱۱:۵۳ ۱۰ دی ۱۳۹۶
در عجبم چرا روسیه با موشک بالستیک نزد سیارکو که لا اقل خورد بشه آسیب کمتر بشه
ناشناس
۲۲:۳۸ ۰۹ دی ۱۳۹۶
چه جالب بود
ناشناس
۲۰:۰۲ ۰۹ دی ۱۳۹۶
عجببب