وی بروز حساسیتهای گوناگون، تشدید ناراحتیهای قلبی و ریوی، کاهش یادگیری کودکان و کاهش کیفیت زندگی افراد در سنین گوناگون را بخشی از مشکلات آلودگی هوا دانست و افزود: ۳۰ درصد کودکان و ۴۰ درصد افراد جامعه با درجاتی از حساسیتهای تنفسی، آسم و آلرژی مواجهند.
این متخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی گفت: آلودگی هوا با تاثیر بر اقشار گوناگون بر سطوح مختلف سنی معضلی جدی است و تعطیلات مقطعی مدارس چاره ساز این معضل در عرصه سلامت نیست.
وی افزود: آلودگی هوا باتشدید عوارض سبب کاهش کیفیت زندگی، کاهش کیفیت درمان و افزایش هزینههای آن و بستری بیماران خواهد شد.
این متخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی تصریح کرد: حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد کودکان ۱۰ تا ۱۵ ساله تهرانی درگیر درجاتی از آسم و آلرژی هستند و در سنین پایینتر حدود ۱۳ درصد این علایم را دارند.
محلوجی راد با اشاره به آمار روبه رشد بیماران تنفسی به کلینیکهای درمانی یادآورشد:معضل آلودگی هوا در کشور متولی خاصی ندارد، اما همه گریبانگیر عوارض آن هستند و امیدواریم با تاکید کارشناسان سلامت به صاحبنظران و متولیان این عرصه شاهد بهبود وضعیت و افزایش کیفیت زندگیدر افراد گوناگون جامعه باشیم.
انتهای پیام/