سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضرغامی در دومین مجمع عمومی حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی:

انتخابات بلای جان نیروهای انقلاب شده است

عضو شورای عالی فضایی مجازی گفت: برخی به خاطر رقابت‌های ناسالم و کینه‌ها حاضرند طرف مقابلشان در انتخابات پیروز شود اما فردی که با او در جریان خودشان اختلاف دارند، پیروز نشود.

به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، عزت‌الله ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی امروز پنجشنبه 7 دی در دومین مجمع عمومی حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی گفت: سیاست‌مداران امروز جمهوری اسلامی به دو دسته تقسیم می‌شوند، دسته اول موافق با کار حزبی و دسته دوم مخالف با کار حزبی هستند.

وی افزود: افرادی هستند که هزینه‌های کار حزبی را پرداخت می‌کنند اما از برکات و فواید آن استفاده نمی‌کنند اما برعکس کسانی هستند هزینه‌های کار حزبی را نمی‌دهند اما از طریق رانت و ارتباطات قدرت را به دست دارند. نمی‌خواهم بگویم که در حال شکل‌گیری یک الیگارشی هستیم اما هرچی بیشتر پیش می‌رویم با کارهای جمعی اما غیررسمی که اسمی روی کاغذ نیست روبه‌رو می‌شویم که البته قدرت بسیاری دارند که این موضوع خوب نیست، شاید این نوع کارها در بعضی مواقع سودهایی داشته باشد اما حتما فسادآور است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اظهارات ستاری در شورای عالی فضای مجازی گفت: چرا نمی‌توانیم با حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان پیام‌رسان‌های داخلی را گسترش دهیم زیرا هر گروه که کار قوی و اساسی انجام می‌دهد فورا یک جریان‌هایی به مقابله با آنها خواهند پرداخت. در کشور این گروه‌های الیگارشی که اسمی هم ندارند همسو با انقلاب نبوده و مضر هستند.

ضرغامی گفت: هرچه فضای مجازی به سمت پیشرفت می‌رود به سمت گمنام شدن افراد یعنی هویت‌های متکثر می‌رود در حالی که انتظار ما از فضای مجازی شفافیت است.

وی افزود: بعضی مواقع می‌بینیم یک جوان یا سلبریتی می‌تواند با عملکرد خود در فضای مجازی در کوتاه‌مدت کاری بهتر و تاثیرگذارتر از احزاب انجام دهد لذا احزاب باید کار جمعی و تحلیل‌های جمعی خود را در گروه‌ها و شبکه‌ها و فضای مجازی منتشر کند تا از این طریق منعکس شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد: کسانی که می‌خواهند وارد کار تشکیلاتی و حزبی شوند باید به آن اعتقاد داشته باشند نه اینکه کار تشکیلاتی را یک کار تفننی بدانند، باید به کار تشکیلاتی عشق و علاقه داشته باشند.

ضرغامی گفت: بعضی مواقع می‌بینیم که جوان‌های 19-20 ساله کارهای تشکیلاتی بزرگی انجام می‌دهند که این نشان از عشق و علاقه آن‌ها دارد.

وی افزود: کار حزب‌ها یک کار مستمر و ادامه‌دار است که این نکته‌ای مثبت اگر دنبال شود باعث کادرسازی خواهد شد.

رئیس اسبق سازمان صداوسیما اظهار داشت: زمانی مقام معظم رهبری به من گفتند کار تربیت انسان‌ها در بعضی مواقع روی یک نفر است و اگر همین افراد اقدام به تربیت بقیه بکنند یک کار خوب انجام خواهد شد.

ضرغامی افزود: کار تشکیلاتی نباید مانند کار کارمندی باشد، یعنی نباید به دنبال انجام کارهای معمول رفت، اشکال ما این است که می‌خواهیم زود به نتیجه برسیم در حالی که کار تشکیلاتی و حزبی به تدریج تاثیرگذار است.

وی گفت: انتخابات بلای جان نیروهای انقلاب شده است حتی زمانی که نیروهای انقلاب کنار هم می‌نشینند به دلیل بعضی اختلافات به جمع‌بندی نمی‌رسند و حتی به خاطر رقابت‌های ناسالم و کینه‌ها حاضرند طرف مقابل انتخابات پیروز شود اما فردی که با او در جریان خودشان اختلاف دارند پیروز نشود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: حق‌مداری یکی از ملزومات کار حزبی است و زمانی که در مسائلی بین حق بودن و یا ناحق بودن یک مساله با مشکل مواجه شدیم می‌توانیم از سخنان مقام معظم رهبری که فصل‌الخطاب برای جمهوری اسلامی است استفاده کنیم زیرا ادبیات رهبری کامل و شیوا است.

ضرغامی با اشاره به اینکه یکی از ویژگی‌های احزاب انباشت تجربیات است ادامه داد: تشکیلات ویژگی خوبی که دارند این است که با انجام کار تشکیلاتی انباشت تجربیات صورت می‌گیرد و استفاده از این تجربیات برای کادرسازی و اداره کشور استفاده خواهد شد.

وی تصریح کرد: اصولگرایی و اصلاح طلبی یک پوست خربزه‌ای است که زیر پای عده‌ای گذاشته‌اند یعنی وقتی افرادی که اصولگرا نامیده می‌شوند بررسی می‌کنیم و با شاخص‌های انقلابی بودن مقایسه می‌کنیم می‌بینیم مطابقت ندارد لذا به احزاب نیز نباید احزاب اصولگرا و اصلاح‌طلب گفت. احزاب باید مستقل باشند که لازمه آن شجاعت است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: با این تعریف حزب محافظه‌کار معنایی ندارد، کسی که در جمهوری اسلامی کار حزبی انجام می‌دهد، اگر لازم شد حکومت را اداره کند لازمه‌اش شجاعت است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۰۸ ۰۷ دی ۱۳۹۶
واقعا جای تاسفه