سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راهکار‌هایی برای شناخت آبلیموی تقلبی و سالم

ممکن است افراد سودجو با توجه به بازار پُرفروش لیمو برای کم کردن هزینه‌های تولید، به تقلب دست بزنند.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ آبلیمو در تولید انواع نوشیدنی‌ها و نیز به عنوان افزودنی و چاشنی در پختن و تهیه مواد غذایی مختلف در کشور، کاربرد گسترده‌ای دارد.

لیلا محبی کارشناس صنایع غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، اظهار کرد: با توجه به کاربرد گسترده آبلیمو، ممکن است افراد سودجو با توجه به بازار پُرفروش آن برای کم کردن هزینه‌های تولید، به تقلب دست بزنند و از این راه سلامت مردم را به خطر بیندازند.

وی با بیان اینکه بیشتر این تقلب‌ها در مواد اولیه کارخانه‌های مواد غذایی است؛ تصریح کرد: استفاده از صمغ، کاه، پوست لیمو، جوهر لیمو و مواد نگهدارنده، از انواع تقلب در تهیه آبلیمو است.

کارشناس صنایع غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز افزود: امروزه انجام تقلب در آبلیمو مقداری پیشرفته‌تر شده است که از بین آن‌ها می‌توانیم به اضافه کردن سیترات سدیم، اسید سیتریک، گلیسرین و اسانس‌های متعدد اشاره کرد؛ در بعضی از مواقع تقلب در آبلیمو به اندازه‌ای پیشرفت کرده که به جای فرآورده طبیعی از فرآورده‌های "سنتتیک" استفاده می‌شود.

این کارشناس صنایع غذایی با اشاره به اینکه این نوع تقلب‌ها با مهارت کامل انجام می‌شود و مصرف کننده به هیچ وجه نمی‌تواند متوجه آن شود، گفت: هنگام خرید آبلیمو دقت کنید که آبلیمو‌هایی با مارک معتبر و دارای علامت استاندارد خریداری کنید.

محبی اضافه کرد: توجه به برچسب مواد غذایی بسته بندی شده که نام و نشانی تولید کننده، نام محصول، مواد تشکیل دهنده، شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت، شماره سری ساخت، تاریخ تولید و انقضاء و وزن خالص دارند، ضروری است.

وی بیان کرد: آبلیمو را از اماکن معتبر و قابل اطمینان خریداری کنید.

انتهای پیام/ن

شناخت آبلیموی تقلبی و سالم

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.