وی افزود: ساکنان کل شهرهای دنیا با انواع موش ها مواجه هستند و به نوعی با آنها زندگی می کنند.
بازگیر با بیان اینکه در شهرها مدیریت ضعیفی داریم، گفت: متاسفانه به علت ضعف در مدیریت پسماند، هر روز تعداد این موش ها بیشتر می شود.
وی ادامه داد: موش یک گونه زنده است که برای زنده ماندن و ادامه نسل خود به غذا نیاز دارد که از باقی مانده غذای انسان ها استفاده می کند.
رئیس اداره کل محیط زیست شهر تهران با اشاره به اینکه خانه و یا محل زندگی موش ها معضل بزرگی برای شهر نشینان محسوب می شود، بیان کرد: یکی دیگر از نیازهای موش ها تامین خانه برای زندگی است که بیشتر خانه های موش ها در شهر ها در کانال های جمع آوری فاضلاب ها است.
وی افزود: موش ها به علت ساخت مهندسی در شهر تهران ، شکل اجرای طرحهای شهری و نحوه جمعآوری فاضلابها، نحوه لوله گذاری و عدم تهویه کانالهای اصلی در شهر در نزدیکی انسانها زندگی میکنند.
بازگیر با بیان اینکه برای کنترل موش ها در شهر تهران اقدامات موثر نبوده است ، گفت: موشها ناقل بیماریهای خطرناکی همچون طاعون و انواع انگل هستند که باید وجود آنها کنترل شود اما تاکنون روش ها و اقدامات برای کنترل موش ها موثر نبوده و بیشترمردم در کنترل آن نقش داشته اند.
وی ادامه داد: شهرداری برای مبارزه با موش ها تنها با سم ریختن و کذاشتن تله در چند نقطه اقدام دیگری نکرده است که همین اقدامات نیز تاکنون بی اثر بوده است.
رئیس اداره کل محیط زیست شهر تهران از وارد شدن موش های نروژی در سال های اخیر به کشور از طریق کشتی ها خبر داد و گفت: این موش ها از نظر جثه بزرگتر از موش های دیگر هستند و اگر منبع غذایی آن ها نابود شود ممکن است حتی جسد انسان ها را به عنوان غذا در نظر بگیرند.
بازگیر گفت: موش های نروژی بیشتر در مناطق جنوب کشور آن هم به علت وجود انبارها ، باراندازها و زباله های بیشتر تمرکز دارند .
انتهای پیام/