او ادامه داد: من خودم رئیس فدراسیون بوده ام. باید بپذیریم مسائل بین المللی روی بازیهای تدارکاتی اثر دارد. تصمیمات برای بازی تدارکاتی از 2 سال قبل گرفته شده است. مردم گول این حرفها را نخورند. اینها شیرین کاریهای فوتبال است که مردم این احساس را داشته باشند، بازیهای بزرگی انجام خواهیم داد، اما انجام بازی تدارکاتی در این شرایط سخت است. کشورهای قدرتمند هم پول میخواهند. وقتی با تیم ملی در رده پانزدهم دنیا بودیم پول که نمیدادیم هیچ، پول هم میگرفتیم. رنکینگی که شما در فیفا دارید، نحوه برگزاری بازیهای تدارکاتی را تعیین میکند. زمانی که تیم ملی در رده پانزده دنیا بود، حتی از تیم بزرگ کرواسی ۲۰ هزار دلار هم گرفتیم و همه چیز هم به ما دادند تا یک بازی دوستانه برگزار کردیم.
دادکان درباره خصوصی سازی 2 باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: مطمئن باشید این 2 باشگاه هیچ موقع خصوصی نمیشود. پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی سازی هم که تنور 2 باشگاه را داغ کرد خودش میداند استقلال و پرسپولیس خصوصی نمیشود. اینها برای سرگرم کردن مردم است. اگر هم خصوصی شود از این جیب در میآورند میگذارند در آن جیب و به خودشان میدهند.
رئیس پیشین فدراسیون فوتبال درباره شفاف نبودن انتخاب مدیران بیان کرد: وقتی در جامعه ما ملاکی برای انتخاب یک مدیر نداریم، نه تنها در سطح ورزش بلکه در سطح کشور، این ناهنجاریها ایجاد میشود. یک مدیر باید تخصص، دانش، تجربه و مقبولیت داشته باشد. وقتی فردی این ملاکها را ندارد و مدیر میشود، موقع ارزیابی مالی و اداری ۳۰ میلیارد بدهی میگذارد. 2 چیز به هر جامعه قوام میدهد.
دادکان افزود: سئوالم این است روسای فدراسیونها که در مجمع المپیک حق رای دارند به چه کسی رای میدهند؟ آنها به کسی رای میدهند که از بالا تحمیل شده است؟ چطور اعضای مجمع وقتی شب به منزلشان میروند، خوابشان میبرد؟ باید کسی رئیس شود که جایش را بداند. الان میخواهیم رئیس کمیته المپیک انتخاب کنیم. کدام یک از کسانی که معرفی شده اند، خبره ورزشی است؟ بعد روسای فدراسیونها را مجبور میکنیم به آن فرد رای بدهند.
او درباره وضعیت ساختمان باشگاههای استقلال و پرسپولیس تصریح کرد: خوشحال میشوم بگویم که این 2 ساختمان متعلق به استقلال و پرسپولیس است. پولش را هم نهاد دولتی نداده است و مردم بازار آن را پرداخت کرده اند. برای فدراسیون هم یک ساختمان خریدم. این ساختمانها ۹۹ ساله است و هیچکس هم نمیتواند آنها را بگیرد. واگذاری ساختمان استقلال و پرسپولیس در محضرخانه و به صورت ۹۹ ساله بوده است.
او درباره برگزاری انتخابات فدراسیونهای ورزشی و دیگر انتخابات در حوزه ورزش خاطر نشان کرد: هم در فدراسیون، هم در وزارتخانه و هم در هیئتهای استانی ، انتخابات مهندسی شده و از قبل طراحی شده است. باید واقعیت را بگویم. زمان ریاست من هم شاید این اتفاقات میافتاد. تلاشم این بود نشود، اما اینها همه تنظیم شده و سازماندهی شده است از وزارت ورزش گرفته تا پایین. با آدمهایی که نام بردید آشنایی ندارم، اما اگر حرفی درباره مهندسی انتخابات زدم، این صحت دارد.
مسئول سابق تربیت بدنی دانشگاه آزاد درباره حضورش به عنوان وزیر در ورزش اضافه کرد: با من هم برای وزارت ورزش صحبت شد. چهار شرط را از طرف رئیس جمهور برای وزارت ورزش اعلام کردند؛ من هم گفتم از مردم بپرسید شرایط را دارم یا خیر. خصوصی سازی و مبارزه فساد 2 شرطی بود که صالحی امیری و ربیعی گفتند دارم. 2 شرط دیگر خوشنامی و تخصص بود که گفتم از مردم بپرسید. من هم در آن زمان با اینها صحبت کردم، اما بعدا معلوم شد تمام این جلسات برای این بود که راه را یاد بگیرند تا خودشان را کاندیدا کنند. به ما بها ندادند و خودشان را معرفی کردند و رای هم نیاوردند. این شانس را نداشتم خدمت کنم.
دادکان درباره حضور سرمایه داران و ثروتمندان در ورزش گفت: حضور سرمایه داران برای این است که جاهای دیگر مشکلات خودشان را حل کنند. زمان من هم بودند کسانی که میخواستند این پولها را بدهند، اما من قبول نمیکردم. هیچکدام هم موفق نبوده اند. تنها کسانی که سوختند و خودشان را مطرح نکردند، شفیع زادههای اهواز بودند.
انتهای پیام/