وی افزود: این یونیت سیار طی این سالها همواره آماده به کار بوده است اگرچه سال گذشته نیز دو دستگاه آمبولانس یونیت سیار دیگر توسط وزارت بهداشت در اختیار معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت که به تازگی رونمایی شدند.
امیری گفت:بهرغم آنکه این دو دستگاه آمبولانس جدید در حوزه وظایف ما قرار نداشت معاونت بهداشتی حدود ۶۰میلیون تومان هزینه تجهیز و خرید مواد مصرفی آن را تامین کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان در ادامه با اشاره به آمبولانس معاونت بهداشت که از ۷ سال پیش تا کنون در اختیار این معاونت قرار دارد بیان کرد: از ۷ سال پیش تا کنون علیرغم هزینه ۳۰۰میلیون تومانی که برای این دستگاه آمبولانس صرف شد٬ این یونیت سیار تا کنون خدمات خاصی ارائه نداده است و با برنامهریزیهایی که در حال انجام هستند و به کارگیری رانندگان تکنسین برای این آمبولانس امیدواریم تا ازاین پس٬ از این یونیت سیار به نحو احسن بهره ببریم.
وی تصریح کرد: تمایل نداریم از این آمبولانس بدون برنامهریزی استفاده کنیم و بهتر است با برنامه درست استفاده شود تا در مواقع بحران بتوانیم از آن استفاده کنیم.
امیری یادآور شد: خوشبختانه از سال گذشته با ایجاد حدود ۹۰ یونیت ثابت دندان پزشکی در نقاط مختلف استان٬ اغلب مناطق استان نیاز به یونیت سیار ندارند اما تلاش کردیم این یونیت سیار را در اختیار خیرینی که تمایل به استفاده از آن در مناطق محروم دارند٬ قرار دهیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار کرد: گرچه پس از نوسازی و تجهیز فضاهای درمانی استان در سال اخیر مناطقی که به امکانات دندان پزشکی دسترسی نداشته باشند بسیار کاهش یافته اما با برنامهریزی صحیح میتوان از این آمبولانس یونیت سیار در زمان بحران و همچنین در مواقع ضروری و نیاز خیرین برای مناطق محروم به درستی بهره ببریم.
انتهای پیام/د.ا