وی همچنین درمورد گروه سنی و سلیقه مناسب برای تماشای نمایش«دگردیسی» اظهار کرد: نظر من این بود که این نمایش برای همه باشد. یعنی کودکی که این نمایش را می بیند به این نتیجه برسد که در کنار دنیای مجازی می تواند بازی هم بکند و پدر و مادر هم وقتی از بیرون نگاه می کند به این نتیجه برسد که شاید من هم مقصرم. نظر من این بود که به گونه ای کار کنم که برای همه سنین موثر باشد.
مریدی درباره استقبال از نمایش تصریح کرد: استقبال را نمی توان در جشنواره بر کارهای تئاتر خیابانی سنجید. چرا که در کار خیابانی امکان تبلیغ وجود ندارد؛ ولی اگر این اثر در تئاتر شهر اجرا می شد، ناخواسته برای مردم جالب می شد و ناخواسته استقبال از کار بالا می رفت. ولی اینجا به دلیل اینکه مخاطب آنچنانی ندارد نمی توان بر استقبال مخاطب تاکید کرد.
این کارگردان در مورد ویژگی بارز اثر خود خاطر نشان کرد: ویژگی اصلی کار من، عروسکی بودن است و مطمئنم بر مخاطب اثرگذار است. به علت اینکه رشته دانشگاهی من کار عروسکی بوده، همیشه سعی می کنم از عنصر بی جان عروسک در کارهایم استفاده می کنم.
کارگردان نمایش«دگردیسی» درخصوص استفاده از عروسک هایی با چهره ها و لباس های متفاوت تاکید کرد: این تفاوت برای این بود که بگویم این مسئله تنها برای کشور ما نیست ، بلکه امری جهانی است و بچه های کل دنیا درگیر معضل فضای مجازی هستند و کودکی شان به نوعی در حال نابودی است.
مریدی در پایان افزود: با بچه هایمان بازی کنیم و برایشان وقت بذاریم؛ دوران کودکی خیلی کوتاه است و اگر دیر بجنبیم، میبینیم که دوران کودکی کودکانمان تمام شده است.
انتهای پیام/