وی با اشاره به اینکه بازنشستگان به عنوان خردمندان جامعه محسوب میشوند تصریح کرد: بازنشستگان سرمایههای بی بدیل کشور هستند که سالهای زیادی را در مسیر خدمت به جامعه صرف کردهاند و نباید در دوران بازنشستگی گوشه نشین و افسرده شوند.
معاون اداری و مالی صندوق بازنشستگی کشور با تاکید بر نقش آموزشهای مهارتی در توسعه اشتغال پایدار برای خانوادههای بازنشستگان تصریح کرد: بازنشستگان دارای توانمندیها و تجارب بیشمار هستند که میتوانند تدریس در مراکز فنی و حرفهای را بر عهده بگیرند و یا متقاضی تاسیس آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای باشند.
ترابی با بیان اینکه باید با مهارت آموزی استعدادهای محلی را شناسایی و برای اشتغال پایدار گام برداشته شود افزود: مهمترین موضوعی که سبب نشاط و شادابی در یک فرد میشود، فعالیت و یادگیری مهارتهای فنی است که میتواند انسان را از دیگران بی نیاز کند.
معاون اداری و مالی صندوق بازنشستگی کشور، آموزش را منجر به ایجاد انگیزه، روحیه خودباوری و نشاط اجتماعی در بین بازنشستگان دانست و تاکید کرد: آموختن سن و مسئولیت نمیشناسد و در هر مقطعی از حیات انسان، میتواند منجر به شادی، پویایی و توسعه شده و فرهنگ ریسک پذیری را در بین بازنشستگان ترویج کند.
وی هدف از ایجاد مهارت آموزی برای بازنشستگان را مهارت آموزی برای یک فعالیت داوطلبانه عنوان کرد و گفت:با برنامهریزی انجام شده امسال 50 هزار بازنشسته مهارتهای حرفهای را فرا میگیرند.
انتهای پیام/پ