سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ثبت 490 مورد همسر آزاری در آذربایجان شرقی

مدیرکل بهزیستی آذر بایجان شرقی از ثبت ۴۹۰ مورد همسر آزاری در استان در شش ماهه‌ی اول سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛محسن ارشدزاده مدیرکل بهزیستی آذر بایجان شرقی با بیان این مطلب گفت: تعداد موارد گزارش شده‌ی همسرآزاری در سال گذشته ۴۸۸ مورد بود که این آمار در سال جاری افزایش اندکی داشته است.

وی در ادامه با اشاره به قربانیان خشونت علیه زنان بیان کرد: دختران مجرد و زنان متاهلی که اختلافات خانوادگی دارند و یا محل سکونت خود را ترک کرده‌اند، بیشترین قربانیان خشونت هستند که از خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند شده و یا در خانه‌های امن اسکان داده می‌شوند.

وی با ارائه‌ی توضیحاتی در خصوص خانه‌های امن در استان گفت: در آذربایجان شرقی یک خانه‌ی امن برای اسکان زنان متاهل و یک خانه‌ی سلامت برای اسکان دختران مجرد وجود دارد که در این مجموعه‌ها به آموزش مهارت‌های زندگی، شغلی و توانمندسازی اعضا نیز پرداخته می‌شود. همچنین از اول سال جاری تاکنون نزدیک به ۱۰۰ نفر در خانه‌ی امن و سلامت استان پذیرش شده‌اند.

مدیرکل بهزیستی استان حداکثر زمان مجاز اسکان در خانه ی امن و خانه‌ی سلامت را سه ماه عنوان کرد و افزود: در صورت برطرف نشدن مشکل و احساس نیاز به تمدید، سکونت در این خانه‌ها با صدور حکم قضایی از دادگستری از سه الی شش ماه قابل تمدید است.

وی با اشاره به اقدامات اورژانس اجتماعی اظهار کرد: پس از تماس متقاضیان با سامانه‌ی ۱۲۳ و یا معرفی قربانیان خشونت خانگی از سوی مراجع قضایی، اورژانس اجتماعی با مداخله‌ی به موقع، ارائه‌ی خدمات مشاوره‌ای و مددکاری در راستای بهبود شرایط قربانیان خشونت تلاش می‌کنند.

وی افزود: کمک به حل مشکلات بین فردی خانواده‌ها و در برخی موارد رفع مشکلات مالی از دیگر محورهای فعالیت اورژانس اجتماعی به شمار می‌آید که ارائه‌ی خدمات مذکور پس از حل مشکل قربانیان خشونت نیز تا مدتی ادامه می‌یابد.

ارشدزاده در ادامه با بیان این که طبق آمارهای ارائه شده از سوی دادگستری استان، ضرب و جرح و توهین در صدر رفتارهای خشونت آمیز در استان ما قرار دارند، گفت: همچنین این آمارها نشانگر روند صعودی رفتارهای خشونت آمیز است.

وی با برشماری انواع خشونت خانگی ادامه داد: خشونت‌های خانگی به مواردی مثل همسرآزاری، کودک آزاری، سالمندآزاری، معلول آزاری و خودآزاری اشاره دارد.

وی خاطرنشان کرد: خشونت‌های خانگی و اجتماعی نیازمند حساسیت، برخورد جدی، مداخله و پیشگیری هستند.

انتهای پیام/ش

ضرب و جرح و توهین در صدر رفتارهای خشونت آمیز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.