سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهره برداری از اصطبل تاریخی روستای ورکانه

مدیرکل میراث فرهنگی همدان گفت: مشکل اصطبل روستای ورکانه، استفاده از دیوارهای موقت برای جداسازی بود که اکنون این سازه‌ها برداشته شده و منتظر بهره‌برداری از این بنا هستیم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ علی مالمیر مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان گفت: اصطبل روستای ورکانه یکی از آثار تاریخی استان همدان در روستای ورکانه است و ما معتقدیم که مهمترین راه حفاظت از بناهای تاریخی از جمله آن، بهره برداری از بناست.

وی افزود: اگر این کار انجام نشود، حفاظت از بناها نیز سخت است، بنابراین ضرورت داشت که از این بنا حفاظت شده و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مالمیر ادامه داد: به همین دلیل یک سرمایه گذار اقدام به مرمت کرد و طرح بهره برداری خود را به ما داد، این سرمایه گذار از بومیان منطقه است و می خواهد که این مکان را به محل پرورش اسب تبدیل کند، طرح ارائه شده از سوی سرمایه گذار را پذیرفته ایم.

وی درباره نگرانی دوستداران میراث فرهنگی از مرمت و بهره برداری این سرمایه گذار گفت: بحث‌ها بر سر چگونگی مرمت است، طرح سرمایه‌گذار با استاندارد مطابقت داشت و ما هم نظارت داشتیم سقف مجموعه نیز مرمت شد و هزینه‌های زیادی نیز کرد. ا

این مسئول ابراز داشت: ما برای جداسازی قسمت‌های مختلف دیوارهای موقتی را ایجاد کرده بود که بتواند این جداسازی اسب‌ها را انجام دهد توجیه اش هم جلوگیری از درگیری اسب‌ها بود،  اما این سازه موقت بوده و زمانی که خواستیم آنها را بردارد هیچ آسیبی به مجموعه وارد نشد پیشنهاد کردیم برای این کار می‌تواند از سازه‌های چوبی و یا نرده ای استفاده کند.

مالمیر اضافه کرد: این سازه قابل برداشت بود، سرمایه گذار نیز این سازه را حذف کرد و اکنون منتظریم که به بهره برداری برسد.

مدیرکل میراث فرهنگی همدان گفت: یکی از مشکلات دیگر ما در بخش بافت تاریخی ورکانه و ساخت و سازهای جدید در آن است. با این وجود توانستیم این روستا را به ثبت ملی برسانیم تا ضابطه مند باشد.

انتهای پیام/ د

اصطبل تاریخی روستای ورکانه زنده می شود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.