وی ادامه داد: کمترین تخلفات از طریق سیمکارتهای فعال، قاچاق ترافیک است که به طور ماهانه با 7 تا 8 هزار سیمکارت فعال در کار قاچاق برخورد میشود و علاوه بر این تخلف امکان بروز تخلفهای دیگری نیز وجود دارد.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: این موضوع در جلسات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات بررسی شده و در چارچوب قوانین موجود اعمال محدودیتهایی برای مدیریت این موضوع در دستورکار است.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این اپراتورهای موبایل موظف به برخورد با دفاتر متخلف در زمینه فروش سیم کارت فعال هستند و دراین باره با دفاتر متعددی نیز برخورد و دفاتر متخلفان مسدود شده است اما علیرغم این برخوردها هنوز این تخلف در بازار دیده میشود.
وی از مشترکان موبایل خواست در سامانه mobilecount.cra.ir تعداد سیمکارتهای ثبتشده به نام خود را بررسی کنند که در این سامانه تعداد سیمکارت بدون ذکر شماره سیمکارت اعلام میشود.
فلاح گفت: مشترکان باید سیمکارت های احتمالی اضافی را بسوزانند و این زحمتی است که متخلفان بر گردن مردم انداختهاند.
*احتمال عدم صیانت از حریم خصوصی مشترکان و افشای اطلاعات مشترکان موبایل در دست بررسی
فلاح درباره اظهارات اخیر وزیر ارتباطات مبنی بر ضرورت صیانت از حریم شخصی مردم در نگهداری از اطلاعات مشترکان موبایل گفت: مواردی مشاهده شده از جمله اینکه شخصی هنگام ورود به شهر جدیدی اطلاعات شهرستان برای او پیامک میشود که این موضوع ممکن است نشانهای از افشای اطلاعات برخی مشترکان باشد.
وی گفت: اما درباره اینکه این موضوع ساماندهی شده است یا اپراتورها این کار را انجام دادهاند به چنین مطلبی نرسیدهایم که اگر در این باره به قطعیت برسیم با متخفان برخورد شدید خواهیم داشت.
وی گفت: ممکن است عدهای بدون اطلاع اپراتور سوءاستفادههایی کرده باشند که در حال بررسی هستیم.
منبع: فارس
انتهای پیام/