وی با بیان اینکه سفرههای زیر زمینی آب دشتهای استان بوشهر رو به نابودی است تصریح کرد: در حال حاضر دشتهای مختلف استان بوشهر به سبب کاهش افت ایستایی آب و خشک شدن چاهها ممنوعه شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای بوشهر با بیان اینکه برخی دشتهای استان بوشهر در شرایط بحرانی به سر میبرند گفت:به سبب برداشت بیرویه آب از چاهها و تخلفات آبی بیشتر دشتهای استان بوشهر ممنوعه اعلام شده است.
رجایی حفر چاه غیرمجاز، انتقال غیر قانونی آب و تردد و فعالیت دستگاههای حفاری فاقد مجوز از جمله کمپرسورها را از مهمترین عوامل تشدید بروز بحران در دشتهای استان بوشهر دانست.
وی با تاکید بر حفاظت و صیانت از منابع آبی استان بوشهر و برخورد با متخلفان خاطر نشان کرد: خوشبختانه با همراهی و همکاری بسیار خوب دستگاههای قضایی و امنیتی از جمله نیروی انتظامی، اقدامات سلبی حفاظتی قابل قبولی صورت گرفته که امیدواریم بتوانیم با همکاری بیشتر این نهادها، اقدامات پررنگتری در حفاظت از منابع آب زیرزمینی انجام دهیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای بوشهر با بیان اینکه بیش از 60 درصد از چاههای غیرمجاز استان بوشهر در شهرستان دشتستان قرار دارد افزود: بیش از 60 درصد از چاههای غیرمجاز دشتستان در دشت گلدشت-سرقنات حفر شدهاند.
فرماندهی انتظامی استان بوشهر نیز بر همراهی بیشتر حوزه متبوعش با شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر تاکید کرد و گفت: بر اساس قانون با متخلفان در همه حوزهها برخورد قاطع میشود.
سردار خلیل واعظی با بیان اینکه بیش از 100 وظیفه برای نیروی انتظامی مصوب شده تصریح کرد: فرماندهی نیروی انتظامی استان بوشهر با تمام توان و قدرت در ایجاد امنیت و پیشگیری از وقوع جرم به خصوص در حوزه آب به انجام وظیفه خود ادامه میدهد.
انتهای پیام/پ