سالمندانی که روزانه یک وعده سالاد بدون سسهای پرچرب و دارای مواد نگهدارنده مصرف میکنند کمتر به بیماری آلزایمر مبتلا میشوند و افزون بر این پوست جوانتر و دستگاه گوارش سالم تری به نسبت هم سالان خود دارند.
کارشناسان آمریکایی دانشکده پزشکی دانشگاه راش آمریکا (Rush University Medical Center) فاصلهای ۱۱ ساله بین سن سلولهای مغزی افراد سالمندی که سالاد منظم مصرف میکنند با دیگران به دست آورده اند و این نشان دهنده اهمیت بالای مصرف سبزیهای دارای برگ سبز جهت حفظ و سلامت بدن و به ویژه سلولهای مغزی است.
محققان با بررسی تست حافظه بر روی گروههای سالمندان دریافتند افرادی که سالاد مصرف میکنند تستهای حافظه و شناخت را بهتر حل میکنند.
در این پژوهش مزایای مصرف سبزی و سالاد بر روی ۹۶۰ فرد داوطلب با میانگین سنی ۸۱ سال که مبتلا به آلزایمر نبوده اند به مدت چهار سال و هفت ماه بررسی شده است.
محققان مصرف سبزی هایی چون اسفناج خام یا پخته، کلم، کلم بروکلی و کاهو به همراه سبزی هایی همچون جعفری و نعنا را به افراد سالمند توصیه میکنند.
پژوهشها نشان میدهند بر اثرمصرف منظم سالاد فشارخون فرد منظم میشود و بالا نمیرود که عاملی مهم در ابتلا به آلزایمر است، همچنین دستگاه گوارش افراد سالم میماند که وظیفه هضم مواد غذایی و خروج مواد سمی از بدن را به عهده دارد.
محققان همچنین دریافتند میزان ابتلا به آلزایمر در افراد سالمند تحصیل کرده کمتر از کم سوادهاست، زیرا آنها به سلامت خود اهمیت میدهند و رژیم غذایی سالم و ورزش منظم دارند وکمتر از سیگار استفاده میکنند.
نتیجه این پژوهش در مجله علوم اعصاب (Neurology) منتشر شده است.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/