سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سواحل مکران دروازه‌ای طلایی است

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: سواحل مکران دروازه‌ای طلایی برای ارتباط با جهان است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ، امیر دریادار حسین خانزادی در همایش فرماندهان و مدیران مهندسی و پدافند غیرعامل نداجا در فرماندهی آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) اظهار کرد: مهندسان جهادگران عرصه سازندگی در نیروی دریایی هستند.

وی ادامه داد: برگزاری همایش‌های این‌چنینی موجب به اشتراک گذاشتن و هم‌اندیشی در مورد مسائل علمی شده و تبادل ایده‌ها و نظرات است که موجب رشد و بلوغ می‌شود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اینکه انسان‌های آگاه و مسئول همواره به فکر این هستند که برای پیشرفت در آینده ظرفیت‌سازی کنند، بیان کرد: یکی از راهبرد‌های نیروی دریایی راهبردی ارتش استفاده از تدابیر مقام معظم رهبری است.

خانزادی با اشاره به نقش بسیار مهم دریا برای تمامی کشور‌های دنیا، به‌ویژه جمهوری اسلامی ایران افزود: ۹۰ درصد تجارت جهان از طریق دریاست که از گذرگاه‌هایی همانند تنگه هرمز عبور می‌کند.

 ایران در مرکز بیضی راهبردی انرژی جهان قرارگرفته است

فرماندهی نیروی دریایی راهبردی ارتش تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در مرکز بیضی راهبردی انرژی جهان قرارگرفته و به همین خاطر در مرکز توجه قرار دارد و استکبار جهانی تمام تلاش خود را بکار برده که این منطقه هیچ‌گاه یکپارچه و متحد نباشد و به همین خاطر همواره در حال توطئه‌چینی و ایجاد تفرقه است تا از اتحاد کشور‌های منطقه جلوگیری کند.

وی اساس و پایه شکل‌گیری نظام مقدس جمهوری اسلامی را استقلال و استکبارستیزی عنوان کرد و گفت: دشمن با انواع تهدیدها، پس از پیروزی انقلاب اسلامی مانند جنگ تحمیلی، تحریم‌های اقتصادی، کارشکنی‌ها، ترور و سایر اقدامات خصمانه سعی در ایجاد ناامنی و جلوگیری از پیشرفت نظام اسلامی داشته‌اند و جدا کردن ملت از حاکمیت بر هر شکلی بخشی از راهبرد جنگ نرم دشمن علیه ماست.

قدرت دریایی از طریق تمدن دریایی صورت می‌گیرد

خانزادی با اشاره بر توجه ویژه فرماندهی معظم کل قوا در توسعه سواحل مکران گفت: سواحل مکران به‌عنوان مهم‌ترین سواحل ایران، یک دروازه طلایی برای ارتباط با جهان است و نیروی دریایی راهبردی ارتش برای تقویت و توسعه قدرت دفاعی خود در تلاش برای ایجاد یک هسته تمدنی در سواحل مکران است چراکه قدرت دریایی از طریق تمدن دریایی صورت می‌گیرد و آن‌هم نیاز به شهر‌هایی دارد که تمدن دریایی را پایه‌ریزی می‌کند، به همین منظور شکل گرفتن اصل تمدن دریایی به آبادانی سواحل مکران بستگی دارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ضمن تشکر از فعالیت‌های صورت گرفته توسط کارکنان ولایتمدار نیروی دریایی ارتش، مدیریت جهادی را یکی از مهم‌ترین راه‌ها برای رسیدن به پیشرفت و استفاده از تمامی ابزار‌ها برای اعتلای اسلام و نظام جمهوری اسلامی دانست.

 در پایان این همایش از ۱۱ تن از مهندسان نخبه نیروی دریایی تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/ف

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.