به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ علیمحمد احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست ستاد مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: تمام این تشکلات سازمان جلسات و ادارات تخصصی برای جلوگیری از خطرات احتمالی بیماری بوده و از دامپزشکی انتظار میرود که عملیات را آغاز کند.
وی عنوان کرد: در صورتی دستگاه اجرایی در این زمینه کوتاهی کند، معرفی میشود تا با آن دستگاه برخورد شود نباید به راحتی از این موضوع بگذریم و سیستم قرنطینه را باید تقویت کنیم که مصوبات جلسه گذشته را پیگیری و در دستورکار قرار داده و همه دستگاهها بطور جد این موضوع را پیگیری کنند و اگر حتی یک کودک برایش مشکلی پیش آید برایمان مهم بوده چون جان یک انسان در خطر است.
احمدی ابراز کرد: دستور کار جلسه بعدی تمرکز روی خود استان بوده که اگر چنین حادثهای رخ بدهد نقاط قوت و ضعف دستگاهها شناسایی شود و برنامه ریزیها و پیشنهادهای عملیاتی در دستور کار قرار گیرد.
نماینده عالی دولت در کهگیلویه و بویراحمد افزود: شرایط پل ذهاب و امکاناتی که ازجنگ باقی مانده ازجمله سوله و انبارو.... نسبت به استان ما متفاوت است و در روزهای آینده جلسه برنامه ریزی برای پیشگیری لازم از خسارات احتمالی در نظر گرفته شود.
مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویرحمد نیز در این نشست گفت: 5دی ماه روز ایمنی نام گذاری شده و برنامه آموزشی، افزایش سطح آگاهی مردم وفرهنگ سازی در این زمینه ازجمله برنامههای این هفته است.
وفایی اظهار داشت: به دستور استاندار کاروان 72 دستگاهی از استان که شامل همه ملزومات واقلام مورد نیاز بوده که یکی از منظمترین کاروانی بود به سر پل ذهاب اعزام کردیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: درسال گذشته استانهای اطراف به دلیل بیتوجهی نسبت به جابجایی دام و طیور خسارت دیدهاند ازجمله افزایش بیرویه تخم مرغ در بازاربه این خاطراست
جعفر گوهرگانی با بیان اینکه رسانهای کردن این موضوع نباید باعث دلهره مردم دربحث جوجه ریزی، تولیدومصرف را داشته باشند، گفت: از سال گذشته تمام واحدهای مرغ داری که بیش از90 واحدفعال هستند بیمه هستند و مجوز جوجه ریزی به این واحدها داده شده است.
انتهای پیام/ش