سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عوامل ابتلا به بیماری سالک

سالک یک بیماری عفونیست که کنترل آن بسیار پیچیده است که از غرب آسیا، آفریقا تا شرق اروپا گسترش دارد.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد مهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در همایش استانی پیشگیری و درمان بیماری سالک که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد، در زمینه پیشگیری از بیماری سالک گفت: اگر بخواهیم اقدام موثر و دراز مدتی برای پیشگیری و کنترل سالک در استان فارس انجام دهیم باید به صورت یکپارچه و هماهنگ اقدام کنیم و تمام دانشگاه های علوم پزشکی فارس به صورت هماهنگ کار کنند.

وی افزود: سالک یک بیماری عفونیست که کنترل آن بسیار پیچیده است که از غرب آسیا، آفریقا تا شرق اروپا گسترش دارد و تا کنون هیچ کشوری در جهان مدعی کنترل سالک نشده است و در حال حاضر نیز به صورت قطعی برای سالک درمانی ارایه نشده است.

رئیس مرکز مدیریت مبارزه با بیماریهای واگیر وزارت بهداشت اظهار داشت: کاهش بیماران مبتلا به سالک به صورت مقطعی، کافی نیست و ما باید به این یقین برسیم که این روند کاهش به صورت پیوسته ادامه پیدا می کند.

تغییرات آب و هوا مهمترین عامل شیوع سالک

گویا تغییرات آب و هوا و عوامل محیطی را یکی از مهمترین عوامل گسترش سالک دانست و گفت : اقداماتی مانند تغییرات الگوی کشت و ایجاد ساختاریهایی مانند سد بدون مطالعه می توانند باعث شیوع سالک در مناطق پاک شود.

وی همکاری درون بخشی بین دانشگاه های علوم پزشکی استان فارس و برون بخشی با سازمانهای دیگر را برای کنترل سالک ضروری دانست و بر آموزش به عامه مردم به خصوص دانش آموزان برای پیشگیری از سالک تاکید کرد.

 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
محمد
۲۰:۰۳ ۰۳ دی ۱۳۹۶
درمان سالک توسط نیش و زهر زنبور عسل در کمتر از یک ماه که هیچگونه گودی در محل زخم بجا نمیگذارد محمد محقق بجنورد
محمد
۱۹:۵۹ ۰۳ دی ۱۳۹۶
درمان سالک در مدت کمتر از یک ماه با زهر زنبور عسل تجربه شد