وی خاطر نشان کرد: زعفران به علت کم آببر بودن میتواند جایگزین خوبی برای محصولات پرآببر شود، ادامه داد: کشت زعفران میتواند جایگزین کشت محصولاتی مانند هندوانه و چغندر قند شود.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان فامنین بیان کرد: به از نظر کشت سنتی زعفران امکان کشت آن در قطعات کوچک میتواند در افزایش اشتغال و درآمد کشاورزان و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها موثر باشد.
کاویانی جاوید با اشاره به اینکه در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و تولید ملی کشت زعفران، سطح زیر کشت این محصول در شهرستان فامنین از 1.5 هکتار در سال گذشته به بیش از هفت هکتار در سالجاری رسیده است، افزود: کشت زعفران اقدام مهمی در راستای افزایش بهرهوری و استفاده بهینه از آب محسوب میشود.
وی با توجه به افت آبهای زیر زمینی و کاهش منابع آبی باید در راستای اصلاح الگوی کشت و نیز استفاده چندمنظوره از آب اقدام شود، تصریح کرد: یکی از اقدامات مهم برای استفاده بهینه از آب پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی و استفاده بعدی آن در مزارع کشاورزی است.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان فامنین با بیان اینکه اینکه امسال کشت بیرویه چغندر قند موجب استفاده نامناسب از آب شده است، ادامه داد: در سال آینده برنامه ریزی مناسبی برای کشت چغندر قند صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام/ب