وی اضافه کرد: مصرف مشروبات الکلی، آمار طلاق و ... از جمله مواردی هستند که سالهای سال با مخفی کاری و عدم ارائه آمار دقیق، رشد فزایندهای در جامعه داشته است.
دشتی افزود: حدود نیمی از جمعیت کشور ما زیر ۴۰ سال سن دارند و بیش از نیمی از این تعداد بین سنین ۱۵ تا ۳۰ سال هستند که به عنوان جمعیت جوان شناخته میشوند و طبیعی ست کشوری با این ساختار جمعیتی اگر نتواند استراتژی و برنامه ریزی خود را مبتنی بر مطالبات، درخواستها و مشکلات این قشر بنا نهد، به عدالت اجتماعی و توسعه پایدار نخواهد رسید.
معاون فرمانداری تنگستان نگاه دولت تدبیر و امید به جوانان را نگاهی توسعه محور، فرصت ساز و فرصت نگر با رویکردی مبتنی بر پویایی، نشاط و امید به آینده دانست.
احمد دشتی بیان داشت: آسیبهای اجتماعی یک موضوع پیچیده و مهم در حوزه اجتماعی است و برای کاهش آن در سطح کشور نمیتوان نسخه واحد پیچید و با توجه به شرایط و موقعیت هر منطقه میبایست با اجرای طرحهای کارشناسی و دقیق برای کنترل و کاهش آن برنامه ریزی نمود، در جامعه ما مشکلات اجتماعی و متعددی وجود دارد و آسیبهای این حوزه به مرحله بحران و هشدار نزدیک شده است.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری تنگستان خاطرنشان کرد: یکی از برنامههای دولت تدبیر و امید ایجاد انگیزه و تقویت روحیه مطالبه گری در سطح کشور است و این دولت افتخار دارد بعد از گذشت ۴ دهه از عمر انقلاب، منشور حقوق شهروندی را تنظیم و تدوین کند و برای اجرا، ابلاغ کند. کشور ما از منظر دینی در حوزه حقوق شهروندی دارای وجهه چندهزار ساله است.
وی اضافه کرد: در حوزه اجتماعی بویژه آسیبها، باید با رویکردی اجتماع محور و بهره گیری از توان و ظرفیت مردم و سازمانهای مردم نهاد در راستای کاهش آن گام برداشت و تقویت و توسعه سازمانهای مردم نهاد که از جمله شعارها و برنامههای محوری دولت بوده است در راستای تحقق این خواسته است.
وی گفت: اجرای مرحله طرح نشاط اجتماعی در استان اقدامی مناسب در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی است و قطعا جامعه افسرده و غمگین زمینه رشد آسیبهای اجتماعی را فراهم میکند و اجرای چنین برنامههایی در نشاط، پویایی و شادی جامعه موثرند.