سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سردار غیب پرور:

فتنه ٨٨ یک جنگ احزاب چند وجهی و مدرن برای اضمحلال انقلاب اسلامی بود

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: فتنه ٨٨ یک جنگ تمام عیار برای به مذبح بردن انقلاب اسلامی بود، اما دشمنان نتوانستند موفق شوند.

به‌گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار غلامحسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آئین تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید سازمان بسیج دانشجویی کشور که صبح امروز شنبه دوم دی‌ماه برگزار شد، با اشاره به در پیش بودن سالروز عملیات‌های کربلای چهار و کربلای پنج اظهار کرد: عملیات‌های بزرگ دوران دفاع مقدس معمولا در زمستان صورت می گرفت و در عملیات کربلای چهار تمام مشکلات دست به دست هم داد تا عدم فتح رخ دهد، اما با عنایت خداوند در هفته پس از آن در کربلای پنج فتح حاصل شد. امروز هم نباید از آنچه شهدا برای ما گذاشتند غافل شویم.

وی با بیان اینکه بسیاری در پی آن هستند تا حماسه ۹ دی را غبار فرابگیرد، تاکید کرد: باید بدانیم در برابر یک فتنه خباثت آلود که از آن سوی مرزهای برنامه ریزی شده بود، ایستادگی کردیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: این فتنه حول یک مسئله عادی بنام انتخابات شکل گرفت؛ در حالی که کشور ما بیشترین میزان انتخابات را داشته است.

وی با اشاره به اینکه طراحی دقیق دشمنان در فتنه از سال‌ها قبل آغاز شده بود، یادآور شد: حمایت تئوریک از براندازی نظام و مجموعه هایی مانند جرج سورس و حمایت های سیاسی از فتنه‌گران توسط دولتمردان آمریکایی و اروپایی، یک کار هماهنگ و حساب شده برای حمایت از عوامل داخلی آنها بود.

غیب پرور ادامه داد: شبکه های اجتماعی و رسانه ها در کنار حمایت های مالی، دست به دست هم داده بود تا این حرکت نامبارک استمرار پیدا کند.

وی با اشاره به فعالیت سفارتخانه برخی کشورها در ایام فتنه، گفت: بسیار عجیب است که درب سفارت انگلستان به روی فتنه گران باز می شود و در آن ایام سفارت کشورهای اروپایی به محل رفت و آمد فعالان فتنه می شود.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: فتنه ٨٨ یک جنگ احزاب چند وجهی و مدرن برای اضمحلال انقلاب اسلامی بود.

غیب پرور با بیان اینکه برخی اصرار دارند که فتنه ٨٨ را به فریب خوردن چند نفر عنصر داخلی خلاصه کنند، گفت: البته که آنها فریب خوردند، اما نباید این موضوع را به فریب خوردن چند نفر خلاصه کرد. فتنه ٨٨ یک جنگ تمام عیار برای به مذبح بردن انقلاب اسلامی بود اما دشمنان نتوانستند موفق شوند چراکه جنس مردم این کشور از جنس مردان کربلای چهار بود.

وی افزود: کار را به جایی رساندند که بیرق عزای حسینی را آتش زدند و حتی تصویر امام را که تحقق بخش وعده اولیا و انبیاء بود، پاره کردند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: در دوران فعلی هر جایی که نیاز انقلاب باشد مردم حضور دارند و این موضوع به برکت ولایت است.

غیب پرور تاکید کرد: شاید در برخی بخش ها در کشور مشکلاتی وجود داشته باشد، اما آنجایی که به ساحت سیدالشهدا (ع) توهین شود، کسانی که شاید انقلابی هم نباشند، به میدان خواهند آمد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه توصیه‌ام این است که هرسال ماجرای فتنه ٨٨ را روایت‌گری مجدد کنیم، خاطرنشان کرد: این انقلاب می ماند چون صاحب دارد، البته لازمه آن در میدان ماندن است. در میدان بودن، پست و صندلی گرفتن نیست. اگر باورمان شود که ما قطعه ای در پازل انقلاب اسلامی برای خدمت هستیم، در هر جایی انجام وظیفه خواهیم کرد.

وی افزود: بقای انقلاب اسلامی حرکت بی هیاهو و مجاهدانه می خواهد و یکی از این جلوه های این مجاهدت ها بسیج است.

غیب پرور با بیان اینکه شجره مبارک بسیج دانشجویی وظیفه سنگینی را در حفظ محیط دانشجویی دارد، خاطرنشان کرد: دانشجویان انگیزه بیشتری نسبت به دیگران برای انجام کار انقلابی دارند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید سازمان بسیج دانشجویی، گفت: آقای گودرزی حدود ١٨ سال در بسیج دانشجویی کار کرده است. با وجود مشکلات و مسائل پیش رو کار خود را به خوبی انجام داد. آقای نیک روش هم فضای دانشگاه و بسیج دانشجویی را به خوبی می شناسد.

وی با بیان اینکه در بسیج دانشجویی نیازمند شبکه سازی و کار شبکه ای هستیم، گفت: هماهنگی بین کلیه دانشگاه ها و همکاری نزدیک با بسیج اساتید و بسیج طلاب در بسیج دانشجویی بسیار حائز اهمیت است.

غیب پرور در پایان تاکید کرد: بسیج دانشجویی باید به سمت مسائل اجتماعی و خدمت رسانی برود و باید عاملی شود که جبهه انقلاب بتواند با زبان امید با مردم صحبت کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.