وی عنوان کرد:در شرایط فعلی در این همایش بیش از ۸۰ مقاله علمی و تخصصی راه یافته که بیش از ۲۰ پایان نامه در این همایش راه یافته اند.
احمدوند ادامه داد:این مرکز تحقیقات بتن با مجوز رسمی از وزارت علوم بعنوان نماینده انجمن بین المللی بتن آمریکا در ایران طی سالهای گذشته در حوزه پژوهش کاربردی و آزمایشگاهی و بهره گیری از تجارب بالا در این زمینه توانسته عمل کند.
رئیس مرکز تحقیقات بتن و دبیر موسسه بین المللی بتن تصریح کرد: خوشبختانه این مرکز به دنبال مطالعات و بررسیهای مستمر خود در حوزه استراتژی ساخت و ساز توانسته با تهیه سند چشم انداز ۲۰ ساله بتن کشور در پیاده سازی و مدیریت اجرای آن بکوشد.
احمدوند گفت:باید در بخش پژوهش نگاه ویژهای داشته باشیم یعنی هر فعالیتی که انجام میشود باید در ارتقای کیفیت باشد و همین امر در نظام آموزش عالی باید دنبال کرد.
وی در خصوص پایاننامههای برتر در حوزههای مرتبط ادامه داد: معرفی ۳ پروژه برتر کشور از دیگر برنامههای این کنفرانس است و علاوه بر آن ۲ کارگاه آموزشی با عنوان ترویج استانداردهای ساختوساز بتنی و چگونگی رفع ترکهای بتنی برگزار میشود.
رئیس مرکز تحقیقات بتن و دبیر موسسه بین المللی بتن اظهار کرد:اکنون ۳۰ درصد از ساختوسازهای شهری بتنی و ۲۰ درصد فلزی است و در این مرکز تحقیقات علاوه بر تدوین دانشنامه بتن استاندارد ملی در زمینه ویژگیهای بتن آماده در قالب برنامه بیست ساله صنعت بتن کشور تدوین کردهایم.
احمدوند گفت:از آنجاییکه یکی از دلایل عمده در اتلاف مواد، مصالح، بتن و به طور کلی مصالح ساختمانی بخاطر اجرای روش سنتی سازی است بر این اساس ضرورت اصلاح وضعیت موجود در صنعتی سازی و ساخت و ساز کشور احساس میشود و میتوان برای رسیدن به این اهداف کمی برنامه توسعه ملی و را با کمک آموزش عالی پیاده و در این مسیر حرکت کرد.
انتهای پیام/