سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترویج کتابخوانی یک اصل توسعه برای یک کشور است

مدیرعامل شرکت هامون نایزه کاشان با تاکید بر اینکه ترویج کتابخوانی یک اصل توسعه برای یک کشور است گفت: برنامه های سالیانه این شرکت را برای کارگران با محتوای کتاب و خدمات بخشی به جامعه برگزار می کند.

مهندس محمود شریعتی نیاسر، در حاشیه دیدار با رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان با موضوع استفاده از ظرفیت های بخش صنعت در حوزه فرهنگ در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت:هدف ما از اجرای برنامه ها با محتوای کتاب در شرکت ترویج فرهنگ کتابخوانی و مشارکت در توسعه خدمات جامعه است.

 

وی، ترویج کتابخوانی را یک اصل توسعه برای یک کشور دانست که امروز در جامعه روبه فراموشی است.

 

به گفته وی، اخلاق مداری و مثبت اندیشی را در جامعه با فرهنگ مطالعه می توان افزایش داد.

این استاد دانشگاه با تاکید بر ضرورت استفاده از الگوهای اجتماعی کشورهای با سرانه مطالعه بالا گفت: همواره تلاش می کنیم برنامه های سالیانه خود برای۴۰۰ نیروی انسانی در شرکت هامون نایزه را  خود با محتوای کتاب برگزار کنیم.

 

شریعتی نیاسر در پایان تصریح کرد: طرح هایی چون قراردادن کتاب در سبد غذایی خانوارها، برگزاری سمینارهایی برای کارکنان با محوریت کتاب و دعوت از اساتید این حوزه و تخصیص بن خرید سالیانه کتاب و عیدی دادن کتاب از جمله برنامه های این شرکت با محتوای کتاب است که قابلیت الگوبرداری در سراسر ایران را دارد.

 

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان، نیز در ادامه استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی در حوزه فرهنگ در توسعه مباحث فرهنگی جامعه بویژه ترویج کتاب و کتابخوانی را تاکید کرد و گفت: بخش خصوصی بویژه در حوزه صنعت نباید تنها از نظر فیزیکی به انسان نگاه کند بلکه باید به روحیات آنان که وابستگی به فرهنگ، هنر، دین و عرفان دارد توجه ویژه داشته باشد.

 

مصطفی جوادی مقدم، با اشاره به نامزدی کاشان برای پایتخت کتاب ایران اظهار کرد: استفاده از بخش خصوصی یکی از طرح های مهمی که شهرهای شرکت کننده در گرفتن این عنوان با یکدیگر رقابت می کنند است.

 

وی افزود: در حالی امسال  کاشان در چهارمین دوره پایتخت کتاب ایران نامزد شده که در سالیان قبل در شهرهای منتخب بخش خصوصی حضور چشمگیر داشته و از طرح های ترویج کتابخوانی حمایت های خوبی کرده است.

 

به گفته وی، طرح های نوآورانه و بدیع در حوزه کتابخوانی مانند نذر کتاب، صبحگاه مدارس، پاتوق کتاب، رونمایی از کتاب در هیئات مذهبی، باشگاه های کتابخوانی از موارد مهمی است که در کاشان برای گرفتن عنوان پایتخت کتاب ایران انجام شده است.

 

شایان ذکر است:مصطفی جوادی مقدم، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان در پایان این دیدار از طرح های شرکت هامون نایزه کاشان به عنوان یک بخش خصوصی صنعت در حوزه ترویج کتابخوانی تقدیر کرد.

 

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.