بهرام شهسواری، رییس هیأت مدیره پتروشیمی اردبیل با اشاره به این که این مگاپروژه ملی دارای حجم بالای سرمایه گذاری معادل ۱.۶ میلیارد یورو برای کل پروژه است، گفت: انجام این پروژه سرانجام منجر به ایجاد ۱۵۰۰ شغل مستقیم و ۱۰ هزار شغل غیرمستقیم برای استان اردبیل می شود.
وی ادامه داد: از اواسط سال ۹۶ که واحد مهندسی فعال در داخل شرکت پتروشیمی اردبیل شکل گرفت؛ همزمان مذاکرات با شرکت تکینت ایتالیا همسو با رویکرد صنعت به تولید پلی پروپیلن از متانول آغاز شد.
شهسواری از جمله دستاوردهای مهم این قرارداد را بومی سازی دانش مهندسی و تربیت نیروی انسانی متخصص تحت نظارت مهندسان تراز اول جهانی شرکت تکینت دانست و تصریح کرد: این کار منجر به انتقال دانش به مهندسان ایرانی می شود و علاوه بر آن در بخش ساخت، نظارت بر نصب و راه اندازی به عنوان سرمایه شرکت باقی خواهند ماند و سرانجام پتروشیمی اردبیل با استفاده از توان مهندسی خود برای تامین، نگهداری و بهرهبرداری از پروژه خودکفا خواهد شد.
همچنین جورجو ورونزی، مدیر بازرگانی شرکت ساخت و مهندسی تکینت نیز در مراسم امضای این قرارداد گفت: این شرکت برای حضور در صنعت پتروشیمی ایران برنامه دراز مدت دارد و بر اساس استراتژی شرکت برای کاهش هزینه های مهندسی از نیرویهای بومی در سراسر جهان استفاده شده است که بنا بر خواست پتروشیمی اردبیل این راهبرد در ایران نیز اجرایی خواهد شد.
وی با اشاره به این که شرکت تکینت با اطلاعات کامل در زمینه مهندسی پروژه برای همکاری با شرکتهای مهندسی فعال در داخل ایران آمادگی دارد، یادآور شد: شرایط کار در صنعت انرژی ایران نسبت به سالهای پیش از تحریمهای بینالمللی تغییر کرده است و ما تلاش داریم تا خودمان را سازگار کنیم و همه خدماتی که این صنعت نیاز داشته باشد در اختیار آنها قرار خواهیم داد.
انتهای پیام/