وی با بیان اینکه، تمامی مشاوران و مهندسان متخصص در آزمایشگاه فعالیت دارند گفت: مطالعات به سازی، مدیریت نگهداری راهها و نیز فرودگاهها از جمله اقداماتی است که در این آزمایشگاه انجام میشود.
حسینی تاکید کرد: مسوولیت نگهداری ونیز تهیه برنامههای مدیریتی و نظارتی در سازمان راهداری از جمله اقداماتی است که در این حوزه انجام میشود.
مدیرعامل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با بیان اینکه، سالانه این شرکت 250 میلیارد تومان گردش مالی دارد افزود: این شرکت از طریق حضور نیروهای خود گردان و مهندس، سالانه 250 میلیارد تومان گردش دارد و حدود 150 میلیارد تومان از دولت مطالبات دارد.
وی با بیان اینکه، قطعات مختلف پروژههای آزاد تهران شمال و رویههای بتنی موجود در آن توسط این شرکت کنترل میشود تصریح کرد: این شرکت 2500 پرسنل دارد که در 31 استان کشور شعبات مختلف مشغول به فعالیت هستند.
حسینی با بیان اینکه، نظارت بر آزمایشگاه مختلف، مهمترین دغدغه به شمار میرود، یادآورشد: گرفتن گواهینامه نظارت بر اجرا و نیز داشتن محل مناسب برای انجام این کار، از مهمترین دغدغههای آزمایشگاه به شمار می آید.
مدیرعامل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک تاکید کرد: 30 درصد از سهام شرکت آزمایشگاه به سهام عدالت اختصاص داده شده بود که ظرف چند روز گذشته از سهام عدالت برگشت داده شده و 100 درصد از سهام این شرکت در قالب خصوصی سازی واگذار می شود.
وی توضیح داد: به عنوان مدیرعامل این شرکت مخالف واگذاری این شرکت به بخش خصوصی هستم زیرا تا زمانی که نظارت دقیقی بر بخش خصوصی وجود نداشته باشد واگذاری آن کاملا نادرست است.
حسینی با بیان اینکه فعالیت مرکز تحقیقات راه مسکن و شهر سازی کاملا جدا از فعالیت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک است اظهار کرد: در مرکز تحقیقات کارهای تولیدی انجام میشود اما در آزمایشگاه تمامی استانداردهای بینالمللی در حوزه خاک و سایر فعالیتها بررسی میشود.
مدیرعامل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در پایان اضافه کرد: فعالیت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک بسیار مهم است و تاثیر گذاری بسیاری در بهبود وضعیت جادهها و آزادراهها دارد.
انتهای پیام/