سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هدف اصلی از ثبت جهانی، برندسازی و اشتغالزایی است

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی گفت: هدف اصلی از ثبت جهانی ما برندسازی و اشتغالزایی است و باید از این فرصت خوب به نحو احسن استفاده کنید

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از سنندج ؛بهمن نامور معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی پیش از ظهر امروز در جشن ملی ثبت جهانی مریوان به عنوان «شهر جهانی کلاش» که امروز در این شهر برگزار شد، با تبریک این رویداد بزرگ به مردم استان کردستان، با بیان اینکه این نام و عنوان به معنی تولید دوباره مریوان است، گفت: مریوان با این عنوان یک ماهیت و هویت جدید دوباره تولد یافته و این یک رنسانس و نوزایی و اعلام موجودیت تازه برای مریوان است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اضافه کرد: این اتفاق بزرگ موجب می‌شود یک تغییر اساسی در این شهر اتفاق بیفتد و اگر این اتفاق نیفتد این نام‌گذاری ارزشی نخواهد داشت.

 معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: هدف اصلی از ثبت جهانی ما برندسازی و اشتغالزایی است و باید از این فرصت خوب به نحو احسن استفاده کنید.

نامور با اشاره به اینکه این نام‌گذاری باید از حد یک لفظ و نام به عرصه هستی‌شناسی شهر نفوذ و سرشت شهر را تغییر دهد، گفت: اگر سرشت شهر با این نام‌گذاری تغییر پیدا نکند فقط این جشن و یک نام خالی از این رویداد بزرگ باقی خواهد ماند.

 وی با بیان اینکه این ثبت را همه شهرهای جهان آرزو می‌کنند و کاندیداهای زیادی برای چنین ثبتی وجود دارند، تصریح کرد: ولی تا به حال تنها به هفت شهر این ثبت داده شده و اگر این ثبت به مریوان داده شده به خاطر استحقاقی است که در این خطه وجود دارد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور افزود: اگر این ماجرا خوب ادامه پیدا کند مریوان باید به یک اسطوره شهر تبدیل شود، شهری که سایر شهرها از آن الگوگیری کنند و بخواهند که دوباره تکرار شود.

 نامور گفت: در برنامه ششم توسعه و شورای عالی سازمان میراث فرهنگی قانون آمده است که هر شهری که جهانی شود باید دستگاه‌ها زیرساخت‌های لازم را در آن ایجاد کنند.

 وی با بیان اینکه در برنامه بودجه، یک بودجه برای شهرهای جهانی دیده شده است، اظهار داشت: ما در کشور در حال حاضر 6 شهر جهانی و یک روستای جهانی را دارد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری عنوان کرد: ایران اسلامی در بین کشورهای جهان بیشترین آمار شهرهای صنایع دستی جهانی را دارد و این افتخار بزرگی برای ملت ما حسوب می‌شود.

نامور با بیان اینکه شرایط برای مطالبه‌گری امکانات فراهم است، گفت: برای تغییر سرشت و ماهیت یک سری الزاماتی وجود دارد که باید بخش دولتی و خصوصی به یک همفکری برای رفع مشکلات برساند.

وی در پایان نقش هنرمندان را در ثبت جهانی مریوان به عنوان شهر کلاش تعیین کننده داشت و گفت: از این به بعد از شهر مریوان به عنوان یکی از بازیگران اصلی در عرصه جهانی نگاه خواهیم کرد.

انتهای پیام/ د م

ایران بیشترین آمار شهرهای صنایع دستی دارای ثبت جهانی را دارد

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.