دبیر انجمن ارگانیک ایران در ادامه افزود: کشاورزان برای فروش و صادرات محصولات ارگانیک نیازمند کسب گواهی ISO 11000 هستند. لذا کشاورزان باید با مراجعه به انجمن ارگانیک و با توجه به محصول خود برای دریافت این گواهی اقدام کنند و پس از طی مراحل لازم گواهی برای آنها صادر میشود.
مهدی پور در خصوص ویژگی های محصولات ارگانیک گفت: اگر محصولات کاشت باغ باشد، سه سال قبل از اولین برداشت نباید در پرورش آنها از کودهای شیمیایی و سفید استفاده شود و باید به عنوان جایگزین از کودهای ارگانیک استفاده کرد.حال اگر محصولات زراعی باشند، دو سال قبل از اولین برداشت نباید از کودهای شیمیایی استفاده شود. این مهم ترین ویژگی برای شروع ارگانیک شدن یک محصول است.
دبیر انجمن ارگانیک ایران افزود: در این نمایشگاه کشاورزان و بهره بردارانی هستند که گواهی ارگانیک دارند و نظارت های دقیقی در این راستا صورت گرفته است.
انتهای پیام/