وی افزود: از سال آینده برنامه های توسعه ای برای مزارع کشت خیار و سبزی و صیفی نیز آغاز می شود که در نخستین مرحله در 200 هکتار از 6 هزار هکتار مزارع تولید خیار مبارزه بیولوژیکی و غیر شیمیایی انجام می گیرد و در سال های آینده این روند توسعه ای ادامه می یابد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی ایلام گفت: برنامه های این طرح شامل محصولاتی است که قابلیت خام و تازه خوری (همچون میوه و سبزی ) دارند و هر سال بنا بر اعتبارات تخصیص یافته سطوح زیر کشت محصولات کشاورزی برای تولید محصول سالم افزایش می یابد.
بیگی عنوان کرد: امسال یک میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار برای اجرای طرح های مبارزه بیولوژیکی تخصیص یافت و طرح های مبارزه ای توسط 85 شبکه مراقبتی بخش خصوصی نظام مهندسی کشاورزی در اراضی استان ایلام اجرایی شد.
وی اضافه کرد: برای سال زراعی آینده نیز 2 میلیارد ریال اعتبار برآورده شده که با تخصیص این اعتبار سطح مزارعی که مبارزه بیولوژیکی در آن انجام می گیرد به 15 هزار هکتار خواهد رسید.
بیگی هدف از انجام مبارزه بیولوژیک در مزارع و باغات استان را تولید محصولی سالم، با کیفیت و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی ذکر کرد و گفت: با فرهنگ سازی و آشنا ساختن کشاورزان به مزایای مبارزه بیولوژیکی درصدد ترغیب آنها به جایگزینی این طرح به جای سم و کود شیمیایی هستیم.
انتهای پیام/با