وی در ادامه همدلی و همراهی جامعه دانشگاهی ائم از دانشجویان، پژوهشگران و اساتید را در ارتقاء رتبه دانشگاه علوم پزشکی ایران مؤثر دانست و افزود: امیدواریم با حمایت متولیان و هماندیشی دانشگاهیان بتوانیم شاهد توفیقات بیشتری باشیم.
وی تصریح کرد: ما به ازاء تولید هر مقاله بعد از دانشگاه تهران در مقام دوم هستیم و توانستهایم رتبه اول اخلاق در پژوهش را به دانشگاه علوم پزشکی ایران اختصاص دهیم، اما شاخصهای دیگری هم وجود دارد که با در نظر گرفتن آنها ما در این رتبه کلی قرار داریم.
ملکوتی تصریح کرد: شناخت رقبای دانشگاهی و شناسایی نقاط ضعف و قوت دانشگاهها فرصت خوبی برای دانشگاهیان است و دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز با شناسایی نقاط ضعف و قوت، ترمیم نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت را بیش از گذشته دنبال میکند که لازمه آن ارتباط مکرر بدنه آموزشی با اعضا و زیر مجموعههاست.
وی در ادامه مشارکت و دانشافزایی اساتید و پژوهشگران را گام مهمی جهت ارتقاء رتبه پژوهشی دانشگاهها عنوان کرد و افزود: باید پژوهشها در کشور به سمتی پیش برود تا گرهای از مشکلات مردم باز کند.
وی در پایان گفت: جامعه پژوهشی و دانشگاهی باید در کنار تعدد مقالات کاربردی بودن مقالات را مدنظر قرار دهد تا شاهد ارتقاء دانشگاهها و رفع مشکلات جامعه باشیم.
انتهای پیام/