وی با بیان اینکه امیدواریم هیچ مورد مرگ مغزی در استان رخ ندهد٬ تصریح کرد: اما در صورتی که فردی دچار مرگ مغزی میشود٬ به خاک سپردن 8 عضو حیات بخش او که میتواند جان چندین انسان را از مرگ حتمی نجات دهد٬ بسیار غمانگیز است.
رئیس تیم هماهنگ کننده اهدای عضو استان افزود: pmp شاخص اهدای عضو و رضایت گیری بر اساس جمعیت استان است که در استان ما این شاخص در سال 81 ٬ نیم بوده و در سال 95 به 10 رسیده است.
حمیدی با بیان اینکه در سال گذشته از خانوادههای 17 مورد مرگ مغزی رضایت گرفتیم٬ ابراز کرد: امسال نیز از ابتدای سال تا کنون از خانوادههای 13 بیمار مرگ مغزی رضایت اهدای عضو گرفتهایم.
وی با بیان اینکه وضعیت اهدای عضو استان ما در غرب کشور٬ مطلوب است٬ اظهار داشت: اما این وضعیت خوب٬ نباید ما را از تلاش بیشتر برای رضایت گیری غافل کند.
رئیس تیم هماهنگکننده اهدای عضو استان گفت: با مسئولان استانی مانند امامجمعه٬ استاندار٬ مسئولان صداوسیما٬ علومپزشکی و دستگاههای مختلف٬ چندین جلسه برگزار کردیم و موضوع مرگ مغزی را به طور شفاف برایشان توضیح دادیم.
حمیدی افزود: متولی اجرای کارهای پزشکی اهدای عضو٬ علوم پزشکی است اما با این حال متاسفانه بسیاری از همکاران خود ما هم با با پدیده مرگ مغزی آشنایی کامل ندارند بنابراین در سال گذشته همایشی به مدت یکهفته برای پرسنل بخشهای مراقبتهای ویژه برگزار کردیم. در این همایش 80 مدرس از وزارتخانه حضور داشتند.
وی با بیان اینکه در این همایش مراحل شناسایی٬ رضایت گیری و انتقال بیمار را به پرسنل آموزش دادیم٬ تصریح کرد: همچنین 16کارگاه را برای کارکنان تمامی بیمارستانها برگزار کردیم و در آن در خصوص نحوه برخورد پرسنل با خانوادههای بیماران مرگ مغزی صحبت کردیم.
رئیس تیم هماهنگ کننده اهدای عضو استان با اشاره به اینکه بیمار مرگ مغزی ناجی جان یک تا هشت نفر است٬ اظهار داشت: در دانشگاهها شعبه انجمن اهدای عضو را به راه انداختیم و در آن فعالیتهای فرهنگی و فرهنگسازی برای افزایش این امر خدا پسندانه انجام میشود.
حمیدی گفت: برای ترویج فرهنگ اهدای عضو نیازمند سفیرانی از جنس خود مردم هستیم تا بهکمکما بیایند و مرگ مغزی را برای مردم توضیح دهند.
انتهای پیام/ د