وی افزود: مطالعه و کتابخوانی باید به عنوان یک نیاز و احساس دائمی لازم در جامعه و میان عموم رایج و مطرح شود تا افراد جامعه به خواندن و مطالعه ترغیب و فرهنگ کتابخوانی رواج یابد.
فرمانده حوزه دانشآموزی جوکار با بیان اینکه برگزاری مسابقات و جشنواره تجربهنگاری و کتابخوانی میتواند منجر به گرایش افراد به مطالعه شود، اظهار داشت: جشنوارههای تجربهنگاری و کتابخوانی باید از روی اصول و سنجیده برگزار شود که این زمینهساز تشویق عده بسیاری به مطالعه شود.
وی با اشاره به اهمیت کتاب و کتابخوانی یادآور شد: کتاب و کتابخوانی باعث نهادینه کردن عادت به مطالعه در همه تفکرات و اندیشهها و دلها خواهد شد و همگانی کردن این اقدام موجب استمرار شور، شوق و عشق به کتاب و کتابخوانی در جامعه میشود.
ترکزبان بیان کرد: گزیدهنویسی و خلاصهسازی تعدادی از کتب حجیم و قطور مردم را به مطالعه ترغیب می کند چراکه اغلب مردم به خاطر گرفتاری و نداشتن فرصت کافی از مطالعه باز میمانند بنابراین وقتی که آثار خوب، مفید و ارزنده خلاصه شود، میتواند رغبت برخی از افراد به مطالعه را افزایش داده و در امر کتاب و کتابخوانی موثر باشد.
وی با اشاره به ضرورت کتابخوانی گفت: هرگاه ضرورت کتابخوانی و اهمیت آن برای همگان تفسیر و تعبیر شود در آن صورت در هیچ جا نباید فردی یافت شود که با مطالعه بیگانه باشد و در هیچ مکان و زمانی نباید وجود داشته باشد، مگر نقش محدودی که کتاب در آن نادیده انگاشته شود.
انتهای پیام/خ