وی، با اشاره به اینکه مشکل اصلی کشور، در نظام برنامه ریزی بوده ادامه داد: بودجه ریزی و بانکی یکی دیگر از مشکلات اساسی در کشور بوده و هیچ کشور توسعه یافتهای در دنیا، نظام برنامه ریزی بخشی و کلان ندارد.
فضلی در این راستا تشریح کرد: مشکل اصلی کشور، در نظام برنامه ریزی، بودجه ریزی و بانکی است و هیچ کشور توسعه یافته ای در دنیا، نظام برنامه ریزی بخشی و کلان ندارد.
وزیر کشور با بیان اینکه اختیار استانداران در دست وزارت کشور نیست افزود: یعنی اختیاراتی که بخش خصوصی طلب میکند، در اختیار وزیر کشور نیست، این در حالی است که نظام صنعت و بانک ایران مسائل خود را میبیند و استانداران نیز باوجود آنکه اختیاراتی دریافت کرده اند، اما هنوز هم در بسیاری از موارد مشکل دارند.
رحمانی فضلی بیان کرد: نظام مالیاتی، بانکی، بودجه ریزی و مباحثی از این دست باید مورد تغییر واقع شود؛ البته تغییر این موارد هم ساده است و دنیا نیز چنین تجربیاتی داشته است. بنابراین باید روی مباحث اجرایی باید تمرکز کرد که در اختیار وزارت کشور است.
وی با بیان اینکه استانداران مانع از اجرای قانون رفع موانع تولید نشده اند، گفت: دهها مورد وجود دارد که وقتی بخش خصوصی به استانداران برای رفع موانع تولید مراجعه کرده اند، مشکل حل شده است. در حالیکه باید تابع احساسات نشوید. این در حالی است که مملکت را با سوت و کف پیش می بریم، یعنی سوت می زنیم یک طرف می رویم و کف می زنند به طرف دیگر متمایل می شویم.
این مقام مسئول اشاره کرد: تصمیمات خوبی در خصوص مبحث کوله بری صورت گرفته است.
وزیر کشور اضافه کرد: در دولت تصویب شد تا کوله بری ها، به صورت کلی متوقف شود که البته این آثار امنیتی و اجتماعی ممکن است داشته باشد، اما تدبیر کرده ایم که به جای اینکه افراد کوله بر شده و کرامت انسانی آنها دچار مشکل شود، ۱۵ بازارچه مرزی تدبیر شده و کالاهایی که در آن مناطق وارد کشور میشود، عرضه شود. این در حالی است که بیش از ۸۵ درصد از کالاهایی که کوله بران می آورند، از ایران به کشورهای دیگر رفته و از آنجا دوباره از سوی کوله بری وارد کشور می شوند.
وزیر کشور از بازگشایی مجدد مرز تمرچین و باشماق از صبح امروز خبر داد و اذعان کرد: تصمیم گیری در رابطه با مرزها با استانداران است.
این مقام مسوول با اشاره به اینکه، جلساتی با حضور سفرا، استانداران و بخش خصوصی به زودی برگزار خواهد شد، افزود: در شرایط کنونی کشور با همه فراز و نشیبهای کشور باید همه موارد را با هم تحلیل کرد و اقتدار کشور را از یاد نبرد، این در حالی است که اگر امنیت نباشد، اقتصاد کشور تحت الشعاع قرار میگیرد.
انتهای پیام/