طوقی گفت: جمعیت عشایر استان ۱۸ هزار و ۹۸۴ خانوار با جمعیتی بیش از ۱۰۲ هزار و ۱۹۹ نفر است که این جمعیت در قالب دو هزار و ۴۲۰ رده کوچنده پراکنده هستند.
وی با بیان اینکه عشایر توانایی بالایی در تامین گوشت و فرآوردههای دامی مردم این استان و حتی کشور دارند، افزود: عشایر استان سالانه بخش اعظمی از گوشت قرمز مورد نیاز استانهای را تولید میکنند و اگر در این بخش سرمایه گذاری شود، بخش مهمی از نیازهای کشور توسط عشایر تامین میشود.
مدیرکل امور عشایر سیستان و بلوچستان اظهار کرد: بررسی قلمروهای عرضی عشایر نشانگر وجود ۲۴ زیست بوم عشایری است که ۲۹۴ سامانه عشایری در نقاط مختلف استان را در بر میگیرد.
طوقی افزود: عشایر استان حدود ۸ درصد جمعیت روستایی و چهار درصد جمعیت استان و ۸ درصد از خانوارهای عشایر کشور را شامل میشوند.
مدیرکل امور عشایر سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به زیرساختها و پتانسیلهای موجود، برای توسعه دامداری و تولید فرآوردههای دامی این استان به لحاظ برخورداری از شرایط مساعد آب و هوایی، آمار پایین آفت و نیز بیماریهای دامی، یکی از قطبهای اصلی تولید فرآوردههای دامی در کشور باشد و هم اکنون یکی از قطبهای مهم در تولید گوشت قرمز و انواع فرآوردههای دامی سیستان و بلوچستان است.
انتهای پیام/ع