عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه یکی از نمونههای بارز این فضاهای سرزنده شهری بلوار کشاورز است، گفت: این بلوار توسط سرفراز غزنی طراحی و از سوی سازمان میراث فرهنگی به شماره ثبت 31321 در فهرست آثار میراث جهانی قرار گرفته است و اکنون در زمره فضاهای موفق شهری تهران قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه اکنون فقط چند ماه از درگذشت طراح بلوار کشاورز میگذرد، خاطرنشان کرد: غزنی در واپسین روزهای عمر خویش گفته است من فقط یک خواسته دارم و دلم میخواهد تابلویی در ابتدا و انتهای بلوار ببینم که مشخصات بلوار روی آن نوشته شده باشد.
نظری با بیان اینکه طول بلوار 1700 متر و شروع کار آن در سال 1336 و پایان کار آن نیز در سال 1338 است، بیان کرد: این پروژه با صرف 6 میلیون تومان ساخته شد که شهردار وقت توسلی، طراح آن سرفراز غزنی، شیبانی طراحی فضای سبز آن را بر عهده داشتند.
وی تصریح کرد: سنگ تراشی نهر ذوزنقه توسط مینکو و مانیکو انجام شده و تهیه سنگ هرسیون از معادن شمال البرز است.
نظری با بیان اینکه این موارد از مشخصات بلوار کشاورز است، اظهار کرد: بنده از هیئت رئیسه شورای شهر تهران خواستارم تا پیگیری نصب این تابلو در ابتدا و انتهای بلوار را در دستور کار خود قرار دهند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد و گفت: باید رسم قدردانی و گرامی داشت از طراحان فضاهای موفق شهری در مدیریت شهری نهادینه شود.
انتهای پیام/