وی علل تخریب پل ها را سیل، آب نشستگی، تخریب پایه پل ها در اثر بهم زدن بستر رودخانه ها، برداشت های غیر قانونی و غیره عنوان کرد.
مقبلی افزود: بهسازی و بازسازی حدود 16 دستگاه پل دیگر تا پایان سال 96 در دستور کار معاونت راهداری قرار دارد.
وی تصریح کرد: منظور از بهسازی و تعمیر شامل فعالیت های متعددی از جمله: تخریب و نوسازی دال بتنی پل ها، بهسازی بستر و احداث رادیه و برید، سازه های هیدرولیکی و بهسازی فونداسیون پل ها، درواسیون و تنظیم بستر پل ها ، مقاوم سازی پایه پل ها،تعمیرات کوله و دیوارهای هدایت آب پل ها، تعریض پل ها، مرمت قرنیز و نرده پل ها و نظایر آن می باشد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان اظهار کرد: در حال حاضر حدود 10 هزار و 250 دستگاه انواع آبرو، پل و ابنیه فنی در راههای استان موجود می باشد که با هدف ارتقای کیفی ابنیه فنی و توجه بیشتر به اقدامات پیشگیرانه در فعالیت های نگهداری پل ها پروژه هایی با موضوعات جدید همچون: آب بندی سطح پل ها، تعمیر آبچکان و شست و شوی عرشه پل های بزرگ در مسیر های نمک پاشی شده، تعمیر، پاکسازی و شستشوی کانال هدایت آب و دیواره های تونل ها، تنقیه، احداث رادیه- برید و تعمیرات آبرو و پل های کوچک در مسیل ها، تعمیر قرنیز و ارتقای ایمنی نرده پل ها و تعمیر و اجرای درزهای انبساط پل ها تامین اعتبار شده و در مدار اجرا قرار گرفته است.
وی با اشاره به نگهداری ابنیه فنی در استان بیان کرد: موضوع تعمیرات و رسیدگی به امور نگهداری پلها و ابنیه فنی با جدیت و قوت بیشتری نسبت به گذشته در دست انجام است و تلاش شده است با بکارگیری افراد متخصص و علاقمند به ابنیه فنی بهعنوان مسئول اداره مذکور، برخی از عقب افتادگی گذشته جبران و وضعیت کیفی پلها و ابنیه فنی ارتقا یابد.
مقبلی با تاکید بر این موضوع که مردم از سفرهای غیرضروری در هنگام بارندگی های شدید و سیل پرهیز نمایند افزود: برای کسب اطلاع از وضعیت راهها با شماره تلفن 141 تماس بگیرند.
انتهای پیام/س