سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حفاظت از رشته‌های بومی و سنتی صنایع دستی در استان اردبیل

حفاظت از رشته‌های بومی و سنتی استان اردبیل مبنای کار قرار می‌گیرد .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل،علیرضا دباغ عبداللهی معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل ظهر امروز در جلسه بررسی وضعیت صنایع دستی اردبیل اظهار داشت: ما در تدوین استانداردها و درجه‌بندی کارگاه‌ها با هدف توسعه استاندارد این کارگاه‌ها ورود پیدا کردیم تا بتوانیم ضعف‌ها و نقص‌ها را برطرف کنیم.

وی بیان کرد: با ارزیابی 300 کارگاه صنایع دستی در استان که توسط یک شرکت به انجام رسید ما با سرکشی به کارگاه‌ها اطلاعات دقیقی را از کمبودها و نقایص این کارگاه‌ها به دست آوردیم تا با یک دیدگاه روشن بفهمیم که این کارگاه‌ها از چه توانمندی و ظرفیت‌هایی برخوردار هستند.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تصریح کرد: به نظر می‌‌رسد تمرکز روی یک رشته خاص صنایع دستی نمی‌تواند به نفع ما باشد ولی در عین حال از رشته‌های بومی و سنتی استان محافظت می‌کنیم اما حرکت ما به سمت تک‌رشته‌های صنایع دستی نیست.

دباغ عبداللهی با یادآوری اینکه در مجموع اکثر فعالان صنایع دستی استان در رشته بافته‌های داری فعالیت می‌کنند تصریح کرد: البته تعدادی از رشته‌ها نیز در حال حاضر گردش مالی و بازار مناسبی دارند که ما با پرهیز از روی آوردن به تک‌رشته‌های صنایع دستی سعی می‌کنیم بستر فروش و فضای تجاری آنها را فراهم کنیم.

 وی گفت: در سال‌های اخیر رشته قلم‌زنی احیا شده به طوری که این رشته صنایع دستی سال قبل نشان ملی مرغوبیت گرفت و 300 نفر در این رشته هم اکنون در حال فعالیت هستنند و بازار فروش مناسبی را نیز در دست دارد.

 

انتهای پیام/ع

وجود 300 کارگاه صنایع دستی در استان اردبیل

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.