وی خاطرنشان کرد:سال 95 نیز هیچ اعتباری برای طرحها و برنامههای قرآنی از بودجه استان پرداخت نشد، تصریح کرد: این موضوع موجب کمرونقی حوزه قرآنی و کمتر شدن برنامهها میشود.
مدیر بنیاد قرآن استان همدان عنوان کرد: در نبود اعتبارات دولتی، هزینه لازم برای برنامههای بنیاد قرآن را از محل کمکهای قرآنی و خیران تأمین میکنیم.
صدیق ادامه داد:نبود فضای مناسب برای فعالیتهای قرآنی به طور منسجم در همدان تصریح کرد: از چند سال پیش قرارشد با ساخت تالار قرآن به این حوزه کمک شود، اما دور دست بودن این مکان موجب شده تا نتوان از آن برای برگزاری کلاسهای قرآنی استفاده کرد.
وی افزود: در حال حاضر مدیریت تالار قرآن به شهرداری همدان واگذار شده درحالیکه بهتر است این مکان به صورت هیئت امنایی اداره شده و نهادهای قرآنی در مدیریت آن دخیل باشند.
مدیر بنیاد قرآن استان همدان اضهار داشت:فعالیتهای بنیاد قرآن در طول سال نیز گفت: نمایندگی این مرکز که از سال 75 فعالیت خود را در استان آغاز کرده در همه شهرستانهای استان وجود داشته و برنامههای متعددی را در طول سال اجرا میکند.
صدیق افزود: برگزاری دورههای روخوانی، تجوید، تربیت معلم قرآن برای حلقههای صالحین بسیج و برگزاری دورههای ضمن خدمت برای کارکنان دستگاههای اجرایی از دیگر برنامههای بنیاد قرآن استان همدان به شمار میرود.
وی از اجرای طرح تربیت معلم قرآن برای روستاهای استان خبر داد و گفت: در این طرح به جای اعزام معلم قرآن، افراد مستعد از بین اهالی روستا آموزش داده میشوند تا به عنوان معلم جلسات قرآنی در روستای خود فعالیت کنند.
مدیر بنیاد قرآن استان همدان با بیان اینکه بیشتر مخاطبان دورههای آموزشی بنیاد قرآن را نوجوانان و جوانان تشکیل میدهند، افزود: از ابتدای سال تاکنون 2 هزار نفر در این دورهها شرکت کردهاند.
انتهای پیام/ب