وی با تاکید بر تحقق قانون مناسبسازی فضای اداری و شهری برای استفاده معلولان و ناتوانان گفت: اگر قانون یاد شده سالانه اجرایی میشد امروز باید 100 درصد دستگاههای اجرایی مناسب سازی شده اما هنوز در این بخش مشکل وجود دارد.
رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی با بیان اینکه بیش از 13سال از اجرای قانون جامع حمایت از معلولان میگذرد افزود: براساس قانون حمایت از حقوق معلولان ستاد مناسب سازی کشور تاسیس شده است.
کاظمیمومنسرایی با اشاره به مناسب سازی 30 درصد از فضای دستگاههای اجرایی برای معلولان بیان کرد: با وجود تاکید قانونگذار مبنی بر مناسب سازی محیط برای معلولان اکنون 30 درصد از فضای دستگاههای اجرایی در استانها برای ناتوانان جسمی مناسب سازی شده و 70 درصد مناسب سازی نشده است.
وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی با 68 درصد بیشترین و سازمان نظام پزشکی با 28 درصد کمترین مناسب سازی انجام دادهاند گفت:استان یزد با 59 درصد و تهران با 24 درصد به ترتیب بیشترین و کمترین استانهایی هستند که به امر مناسب سازی پرداختهاند.
رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی با تاکید بر نقش مهم تحقق این مهم در حل مشکلات جامعه خاطر نشان کرد: اگر دستگاههای اجرایی به وظیفه و مسئولیت عمومی و تخصصی خود توجه کنند بسیاری از مشکلات مناسب سازی برطرف میشود.
کاظمی مومن سرایی با بیان اینکه قانون گذار برای شهرداریها 12 مولفه برای مناسبسازی مصوب کرده است تصریح کرد: وزارت علوم مکلف شده در سر فصلهای درسی دانشجویان 2 واحد به موضوع مناسب سازی اختصاص دهد.
وی ، با اشاره به اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت مکلف به مناسب سازی خودرو است افزود: رسانه ملی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف به فرهنگ سازی در عرصه مناسبسازی است که این دستگاهها باید به وظایف خود عمل کنند.
انتهای پیام/پ