وی عنوان کرد: این جشنواره در چهار بخش گروه نوازی (سنتی و مقامی)، تکنوازی(سنتی و مقامی)، آواز (سنتی) و تکنوازی سازهای جهانی (گیتار، ویولن و پیانو) برگزار میشود.
معاون امور هنری و سینمایی ارشاد همدان افزود: ارائه آثار جدید از ساختههای اعضای گروه، اجرای آثار اساتید موسیقی با نظم جدید و تلفیق صحیح شعر و موسیقی در بخش با کلام از شرایط شرکت در بخش گروه نوازی است.
رمضانی ارائه یک قطعه ضربی (پیش درآمد، چهارمضراب، رنگ برای تکنوازان و یک تصنیف برای هنرمندان رشته آواز) از اساتید پیشکسوت، تسلط کافی بر گوشههای دستگاه یا آواز انتخابی برای هنرمندان رشته تکنوازی و آواز و ارائه یکی از ساختههای هنرمندان شرکت کننده در جشنواره به شکل اختیاری را هم از شرایط شرکت در بخشهای تکنوازی و آواز این دوره از جشنواره عنوان کرد.
معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: ارائه یک تا دو اثر از آهنگسازان موسیقی کلاسیک هم جزو شرایط شرکت در بخش ساز جهانی است.
وی با تأکید بر اینکه هر نوازنده، آهنگساز و خواننده فقط در یک گروه میتواند همکاری داشته باشد، عنوان کرد: در بخش گروه نوازی، گروههایی که آثار جدید با موضوع شعار سال (اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال) یا موضوعهای ارزشی، مذهبی و ملی ارائه دهند، نسبت به کیفیت اثر امتیاز ویژه دریافت میکنند.
رمضانی آخرینمهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره را تا 18 دیماه اعلام کرد و گفت: این جشنواره سوم و چهارم بهمنماه در ملایر برگزار میشود.
انتهای پیام/د.ا