به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سلیمان حاتم نژاد مدیر جهاد کشاورزی جویبار از نقش صنعت دام و طیور در تامین امنیت غذایی بویژه مواد پروتئینی و لبنی در سبد غذایی خانوار در جامعه خبر داد و گفت: ۳ هزار و ۶۶۵ نفر در صنعت دام و طیور شهرستان جویبار مشغول فعالیت هستند.
وی ظرفیت شهرستان جویبار در زمینه تولیدات دام و طیور را بالا دانست و افزود شهرستان جویبار دارای ۱۶۷ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۱۷ هزار و ۹۱۸ تن است که ۹ در صد سهم بری در مقایسه با استان را به خود اختصاص داده است.
حاتم نژاد گفت:: این شهرستان دارای ۳۵۲ هزار واحد دامی با تولید سالانه ۲ هزار و ۱۲۴ تن گوشت قرمز و ۲۳ هزار و ۶۲۶ تن شیر خام است که ۴ درصد تولید استان را داراست.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار افزود: تاکنون ۱۵ هزار ۷۵۰ تن شیر و هزار و ۴۰۰ تن گوشت قرمز و ۱۱ هزار و ۳۰۰ تن گوشت سفید از ابتدای امسال در شهرستان جویبار تولید شد.
انتهای پیام/ م