سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گمرک اعلام کرد:

گمرک ایران در اجرای طرح اتحادیه اروپا پیش قدم شد

اتحادیه اروپا طرح جدید اقتصادی را در خاورمیانه پیاده می‌کند که محور اصلی این طرح هماهنگی با گمرکات برای حمل‌ونقل ترکیبی با استفاده از کارنه تیر (TIR) است.

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از گمرک جمهوری اسلامی ایران، تست اولیه این طرح با استفاده از ظرفیت‌های گمرک ایران و سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی گمرک با موفقیت انجام شد و پروژه آزمایشی حمل ترکیبی با کارنه تیر از اسلوونی تا بندرعباس برای اولین بار در دنیا با موفقیت انجام شد.
 
امروز امبرتو دی پرتو دبیرکل اتحادیه حمل‌ونقل بین‌المللی (IRU) در نامه‌ای به فرود عسگری معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران از نقش مؤثر گمرک در تحقق حمل‌ونقل ترکیبی در کریدور متصل‌کننده اروپا به خاورمیانه تقدیر کرد.
 
امبرتو دی پرتو در نامه خود تأکید کرده، انجام نخستین عملیات حمل چندگانه یک کانتینر از طریق راه‌آهن، جاده و دریا بدون پشتیبانی و مساعدت گمرک جمهوری اسلامی ایران و ظرفیت‌های فوق‌العاده گمرک ایران عملاً امکان تحقق نداشته است.
 
وی همچنین از کارشناسان متبحر و متخصصان گمرک ایران به ویژه دفتر نظارت بر ترانزیت برای همکاری در انجام نخستین عملیات ترابری چندگانه TIR با استفاده از کریدور متصل‌کننده اروپا به جمهوری اسلامی ایران در جاده، دریا و راه‌آهن تشکر و قدردانی کرده است.
 
وی در بخشی از نامه خود آورده است: این عملیات مهم حمل‌ونقل ثابت کرد که TIR بهترین ابزار برای حمل‌ونقل‌های چندگانه و طولانی کالاها از طریق کریدور متصل‌کننده اروپا و خاورمیانه است و این امر تنها با پشتیبانی و مساعدت گمرک جمهوری اسلامی ایران محقق شد. جا دارد که اینجا شخصاً برای پشتیبانی مداوم رئیس کل گمرک ایران و اعتماد به آینده همکاری‌هایمان در زمینه توسعه تجارت TIR به عنوان یک ابزار برای تسهیل تجارت میان ایران و شرکای تجاری استراتژیک آن نهایت تشکر و قدردانی را به عمل آورم.

دبیرکل اتحادیه حمل‌ونقل بین‌المللی (IRU) در ادامه افزود: استفاده از سیستم تیر (TIR) برای حمل‌ونقل چندگانه کانتینرها موجب گسترش و توسعه کریدورهای تجاری میان شرکای استراتژیک و تجاری ایران می‌شود و هنگامی که بسط جغرافیایی این سیستم را با توجه به پیوستن اخیر چین، پاکستان و همچنین هند به سیستم TIR، و تمایل زیاد به استفاده از TIR به‌عنوان یک ابزار تسهیل تجارت در کریدور بین‌المللی ترانزیتی شمال- جنوب (INSTC) که ایران، روسیه و هند را به یکدیگر متصل می‌کند و همچنین موافقت‌نامه بندر چابهار که میان ایران، افغانستان و هند به امضاء رسیده است را در نظر می‌گیریم، اهمیت این سیستم بیش از پیش می‌شود.

انتهای پیام/

نخستین عملیات حمل چندگانه گمرک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.