وی افزود: نکته بسیار مهمی که این طرح و طرح های مشابه فولادی دارد، استفاده از ظرفیت سه هزار تنی ذخیره سنگ آهن کشور است و با اکتشاف 15 محدوده معدنی جدید در آینده کشور از جهت تأمین مواد اولیه فولاد رشد قابل توجهی کرده و ضرورت احداث کارخانه های فولاد پررنگ تر می شود.
کرباسیان با اشاره به اینکه طرح فولاد شادگان سومین پروژه از 7 طرح فولادی کشور است، گفت: تا دو ماه آینده کارخانه فولاد نی ریز و سبزوار به افتتاح رسیده و 60 هزار تن دیگر به ظرفیت تولید آهن اسفنجی کشور اضافه خواهد شد.
مدیر سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران تصریح کرد: افتتاح پروژه های ساخت فولاد موجب کاهش خام فروشی و افزایش ارزش افزوده و ایجاد اشتغال در کشور شده است.
وی تأکید کرد: فولاد خوزستان جزء یکی از محورهای اساسی فولاد کشور است و نقش مهمی در صادرات فولاد داشته و با افزایش تولید در آینده می تواند، موجب افزایش اشتغال در استان خوزستان شود.
کرباسیان ادامه داد: آمار تولید 8 ماهه ابتدای امسال نشان می دهد، در همه شاخه های صنایع معدنی رشد داشته ایم و این موضوع نشان دهنده سیاست گذاری های درست دولت و ایمیدرو بوده و امیدواریم امسال تولید فولاد کشور را به بیش از 7 میلیون تن برسانیم.
مدیر سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ابراز کرد: اولین جلسه ستاد زنجیره فولاد در حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و به منظور پیگیری تحقق تولید 55 میلیون تن فولاد در افق 1404 برگزار شده و شرکت ملی فولاد، دبیرخانه این ستاد بوده که موظف به پیگیری مداوم تمام زنجیره های فولاد در کشور شده است.
در ادامه این جلسه محمد کشانی مدیرعامل فولاد خوزستان با بیان اینکه 65 درصد از سهام کارخانه فولاد شادگان متعلق به فولاد خوزستان است، اظهار کرد: افتتاح این طرح موجب تقویت تأمین زنجیره ارزش فولاد در خوزستان و رسیدن به هدف تعیین شده در افق 1404 خواهد بود.
وی اضافه کرد: به منظور گسترش کارخانه فولاد خوزستان در توسعه تولید این مجموعه فولادی، به برخی از شرکت های تولید کنتسانتره ورود کرده ایم تا مواد اولیه خود را تأمین کنیم، همچنین در صدد خرید معدن هستیم.
کشانی تصریح کرد: کارخانه فولاد خوزستان در سال 95، 3.6 میلیون تن فولاد تولید کرد که از این میزان 1.9 میلیون تن آن به خارج از کشور صادر شده است و امسال نیز در صدد تولید 3.7 میلیون تن فولاد و صادرات 2.2 میلیون تن به خارج از کشور هستیم.
مدیر عامل فولاد خوزستان در رابطه با خرید کارخانه فولاد اکسین خوزستان گفت: شروع و طراحی کارخانه فولاد اکسین در مجموعه فولاد خوزستان بود، اما در ادامه به دلایلی این مجموعه تولیدی از شرکت مادر، جدا شد.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا فولاد خوزستان در رقابت با فولاد مبارکه در تصاحب کارخانه اکسین موفق خواهد شد یا خیر، یادآور شد: مذاکرات در این زمینه با وزارت نفت و ایمیدرو صورت گرفته و تا چند ماه دیگر نتیجه نهایی اعلام می شود . اطمینان دارم فولاد اکسین دوباره به مجموعه فولادسازی خوزستان باز خواهد گشت.
انتهای پیام /