در این جلسه ، مدیر کل محیط زیست استان از برگزاری جلسه مشترک با مسوولان عالی این حوزه و دیدار قریب الوقوع مسوولان استانی با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور خبر داد و گفت : در این جلسه مشکلات زیست محیطی استان و معضل ریز گردها و شرایط خشک جغرافیایی قم مطرح و برای حل آنها راهکار مطالبه خواهد شد.
آقای همتی ازدستگاههای مرتبط با مباحث زیست محیطی خواست برنامه ها و نیازها و جمع بندی اعتبارات خود را برای طرح در جلسه با ریاست سازمان گردآوری و ارائه کنند .
دبیر ستاد مدیریت بحران استان هم در این جلسه با بیان اینکه در اجرای آئین نامه های مرتبط با محیط زیست مشکل جدی داریم گفت : بیش از 5 جلسه آئین نامه ها را بررسی تصویب و مطرح کردیم اما همچنان از اجرا خبری نیست و این اوضاع و احوال شرایط جوی و زیست محیطی ناگواری در سال آینده برای قم رقم خواهد زد.
آقای اوروجی افزود: آئین نامه ها وظایف همه دستگاه ها را مشخص کرده است . اما در اجرا توسط مجریان کوتاهی می شود.
در این جلسه کاهش 90 درصدی بارندگی ها / حاشیه نشینی صنعتی / کوره های آجری پزی / صنایع گچ و آهک / 9 شهرک صنعتی فاقد زیر ساخت اصولی زیست محیطی/ دریاچه نمک/ تردد بیش از 000/300 خودروی درون شهری / نیروگاه سیکل ترکیبی قم و نیز قرار گرفتن در مجاورت کویر مرکزی ایران به عنوان عمده ترین تحدیدهای زیست محیطی قم شناخته شد .
در این جلسه نمایندگان استانداری ، دانشگاه علوم پزشکی ، سازمان مدیریت و برنامه ریزی ، آب منطقه ای قم ، جهاد کشاورزی ، شهرداری ، هواشناسی و منابع طبیعی استان در خصوص اقدامات صورت گرفته در راستای اجرای آئین نامه های مقابله با پدیده ریزگردها گزارش دادند.
انتهای پیام/الف