نخود فرنگی
همین دانههای کوچک سبز رنگی که در فریزر خانهتان انبار کردهاید، اکسیر جوانی هستند. محققان میگویند برای طولانیشدن عمرتان و جوانماندن، میتوانید سراغ نخود فرنگی بروید. به گفته آنها، مصرف حبوبات شما را جوان نگه میدارد و از میان آنها، نخود فرنگی سبز رنگ، تاثیر بیشتری بر جوانماندن شما و طولانیشدن عمرتان میگذارد. این دانه، از حمله رادیکالهای آزاد به بدنتان جلوگیری میکند و با فیبر و آنتیاکسیدانهای فراوانی که دارد، دوران جوانیتان را طولانیتر میکند.
گردو
قدیمیها -پیش از آنکه محققان تاکید کنند- به توانایی گردو بر جوان نگهداشتن سلولهای مغز، باور داشتند. محققان هم مانند آنها به معجزه این مغز، ایمان دارند و میگویند اگر هرهفته، سهبار گردو میل کنید، عمرتان دو تا سه سال طولانیتر میشود. از نظر آنها کسانی که مدام گردو میل میکنند، کمتر به بیماریهای قلبی دچار میشوند و سرطان هم سراغی از آنها نمیگیرد.
پروتئین گیاهی
قرار نیست با کباب کوبیده خداحافظی کنید، اما اگر بیشتر از قبل، سبزیجات بخورید، نه روی پوستتان چروکی پیدا میشود و نه مغزتان کند و کمکار میشود. به باور محققان، پروتئین گیاهی، هم عمر را طولانی میکند و هم مانع دچارشدن به مشکلات کلیوی میشود. برنج، سویا، گندم و گیاهانی از این دست، میتوانند در بسیاری از وعدهها، جای گوشت را بگیرند و قلب و دستگاه گوارش شما را سالم نگهدارند.
هویج
فقط برای محافظت از چشمانتان نیست که باید سراغ هویج بروید. این گیاه نارنجیرنگ، یک اکسیر جادویی برای افزایش طول عمر است. هویج، سرعت پیرشدن سلولهای بدن را کاهش میدهد و به باور پژوهشگران، میتواند شما را جوانتر از آنچه که شناسنامهتان میگوید، نشان دهد.
قزل آلا
به جای گوشت قرمز و حتی مرغ، تا آنجا که میتوانید ماهی مصرف کنید. ماهیهای چربی مانند قزل آلا، سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب غیراشباع هستند و سلولهای بدنتان را جوان نگه میدارند. محققان میگویند ماهیدوستها، کمتر به آلزایمر یا سرطان دچار میشوند و حتی ظاهرشان هم جوانتر از کسانی میماند که هر روز گوشت قرمز میخورند.
نارگیل
میوههای گرمسیری مثل نارگیل، به طولانیشدن عمر مغز کمک میکنند. نارگیل، سرشار از اسیدهای چرب مفید است و از مغز و حتی دیگر سلولهای بدنتان در برابر آسیبهای ناشی از بالارفتن سن محافظت میکند.
ماست
اگر به بدنتان باکتریهای پروبیوتیک برسانید، دیرتر پیر میشوید. این باکتریهای مفید که در ماست به وفور وجود دارند، به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کرده، با سرطان مبارزه و روند پیرشدن سلولها را کند میکنند. به همین دلیل است که متخصصان، ماست را یکی از مفیدترین میانوعدهها میدانند.
انار
میوههای قرمز یا بنفشرنگ مانند انار، آلوسیاه و انگور، سرشار از آنتیاکسیدان هستند. این میوهها با رادیکالهای آزادی که به بدن حملهور میشوند، مبارزه میکنند و مسئولیت کندکردن روند پیری و کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر و سرطان را برعهده دارند. از نظر متخصصان، این میوهها مثل گوجهفرنگی، جوانکنندههای طبیعی هستند و هم مغز و هم ظاهر شما را از پیری زودرس، مصون نگه میدارند.
منبع: بهداشت نیوز
انتهای پیام/