وی بیان کرد: در مرحله حاد سوختگی به طور کل سالیانه 600 میلیون تومان هزینه درمان این بیماران در دراز مدت است که این آمار هفت برابر هزینه حاد آن یعنی حدود سه هزار میلیارد تومان است.
فاطمی با اشاره به اینکه این بیماران در دراز مدت برای ترمیم زخم های خود هزینهای بالغ بر سه هزار و 600 میلیارد تومان به حوزه سلامت کشور تحمیل میکنند؛گفت: متاسفانه بروز سوختگی باعث از دست دادن شغل و حتی با گرفتاری اعضای خانواده همراه است.
فاطمی با اشاره به اینکه سوختگی قابل پیشگیری است و باید در این زمینه فرهنگسازی انجام شود، عنوان کرد: سوختگی سیزدهمین عامل بیماری و همچنین شانزدهمین علت معلولیت مادامالعمر است که متاسفانه در کشور ما روز ملی سوختگی نداریم.
وی ادامه داد: متاسفانه در کشور بیمارستان استاندارد و تخت ویژگی سوختگی نداریم و میزان مرگ و میر ما بر اثر سوختگی بیش از حد متوسط دنیاست.
رئیس مرکز تحقیقات سوختگی با اشاره به اینکه نتایج درمانهای ناشی از سوختگی در ایران 40 سال عقبتر از کشورهای پیشرفته است.
فاطمی با بیان اینکه در بیمارستان سوختگی مطهری از 515 بیمار 210 نفر ناشی از جریان برق گرفتگی بوده که از این تعداد 41 نفر فوت کردهاند، ادامه داد: هر بیمار سوخته به طور متوسط هفت بار مورد عمل جراحی قرار میگیرد که هر عمل حدود 100 میلیون تومان هزینه در بر دارد و متاسفانه اغلب جراحان بیماران سوختگی را به دلیل پایین بودن سطح مالی آنها و طولانی بودن عمل جراحیشان نمیپذیرند.
انتهای پیام/