میری بیان کرد: حداکثر جوامعی که تمامی امکانات را دارند ۲۵ تا ۳۰ درصد ضامن سلامت انسانها میباشند و ۷۰ تا ۷۵ درصد آنها با مشکلات و نواقصی مواجه هستند از این رو داوطلبین سلامت برای جامعه پزشکی و سلامت نعمت بسیار با ارزشی هستند.
وی افزود: ما اکنون ۱۰ هزار داوطلب سلامت در استان داریم که خود یک نعمت بزرگ است نمونه آن حضور داوطلبین سلامت در ریشه کن کردن بیماری فلج اطفال و التور در جامعه میباشد، زیرا اکنون در جامعه ما فلج اطفال ریشه کن شده و همچنین در جامعه ما داوطلبین سلامت در بسیاری از زمینهها مشارکت میکنند و انتقال اطلاعات انجام میدهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهارداشت: دنیا متعهد شده که تا سال ۲۰۳۰ همه گیری این بیماری در دنیا متوقف شود.
دکتر میری گفت: در دولت یازدهم نیز زیرساختهای سلامت در کشور تامین شد به خصوص در استانهایی که فاصله زیادی با سلامت داشتند و همچنین نیز در این دولت به برکت وجود بهورزان توانستیم خدمات سلامت را به دورترین نقاط کشور و روستاها ببریم.
وی خاطرنشان کرد؛ برنامه طرح تحول سلامت تمامی زیر ساختها را تأمین کرد و با برنامه ریزی خدمات سلامت را به تمام نقاط کشور برد و تمامی گروههای سنی را نیز تحت الشعاع قرار داد و در حال حاضر نیز به برکت این طرح ما در تمامی پایگاهها و مراکز پایگاه خدمات سلامت داریم و حتی درب منازل نیز بیمار یابی را انجام میدهیم.
انتهای پیام/ع