وی با اشاره به اینکه خاک ما همانند آب به دنبال ورشکستگی است، افزود: با ایجاد سازمان جنگل ها محیط زیست و سازمان آب مشکلات خاک حل نمی شود، بلکه باید فرهنگ اصلاح شود چراکه برای تأمین نیاز کشور به گوشت افزایش تعداد دام موجب از بین رفتن پوشش گیاهی و در نهایت فرسایش خاک می شود.
رئیس سازمان محیط زیست ادامه داد: یک رفتار نادرست در یک زنجیره همه چیز را بر هم می ریزد و با از بین رفتن محیط زیست و پوشش گیاهی در نهایت یوزپلنگ از بین می رود.
کلانتری با اشاره به اینکه باید ظرفیت آب و خاک کشور مشخص شود، افزود: زمانی که از بالا بدون توجه به ظرفیت به ما تحمیل میکنند که چقدر تولید کنیم، محیط زیست تخریب می شود.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه این نسل یکی از بدترین نسل های سرزمین بوده و برای نسل های بعدی چیزی باقی نگذاشته است، اذعان کرد: معلوم نیست که نسل های آینده درباره ما چه قضاوتی داشته باشند، در حالیکه محیط زیست باید نگهبان حق و حقوق نسل های آینده باشد اما به نسل فعلی نیز بدهکار است.
وی با اشاره به اینکه نسل های پس از ما در این سرزمین حق و حقوقی دارند، یادآور شد: با توجه به آنکه منبع تولید غذای کشور محدود است افزایش جمعیت منوط به واردات محصولات ایرادی ندارد اما افزایش جمعیت در راستای افزایش تولید امکان پذیر نیست.
انتهای پیام /