وی افزود: دوباره آقایان فرمودند که باید از ادبیات فاخر در مجلس استفاده شود. اما سوال این است که آیا ایستادن جلوی تریبون مجلس و فریاد زدن و ندادن اجازه برای اتمام صحبتها ادبیات فاخر است و برازنده مجلس می باشد؟ این آقایان می توانستند اجاز صحبت به بنده را بدهند و سپس براساس ماده ۷۹ تذکری را مطرح می کردند. همانطور که زمانی آقای کریمی قدوسی و حاجی دلیگانی تذکر ۷۹ را بیان کردند.
پزشکیان به نطق خود اشاره و اظهار کرد: بنده در نطقم با استناد به آیات و روایات تاکید کردم که باید در کشور عدالت را پیاده سازی کنیم چون ما مشکلاتی همچون مکانیزم پرداخت و برقراری توسعه متعادل داریم که باید با پیاده سازی عدالت در جهت حل مشکلات تلاش کنیم اما مشکل اصلی در آن است که وحدت وجود ندارد اکنون بیش از هر زمان دیگری به وحدت نیاز داریم.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو تصریح کرد: قرآن بارها ما را به وحدت توصیه کرده. ما هر روز در نماز از خدا می خواهیم که ما را به راه راست هدایت کند اما متاسفانه با هم دعوا داریم. در کشور مشکل اختلاف داریم و نمیتوان آن را انکار کرد. فراموش نکنیم که خداوند صراحتا فرموده که باید اختلافات را حل کنیم ولی متاسفانه برونداد کار ما حل اختلافات نبوده است.
پزشکیان تاکید کرد: باید با حل اختلافات در چارچوب عدالت حرکت کرده تا براساس آن کشور درست شود. از طرف دیگر امر به معروف و نهی از منکر به معنای وحدت و انسجام مسلمین است. اگر بخواهیم در مقابل هجمهها ایستادگی کنیم باید ید واحده شده و کلام خدا، قرآن و وصیت حضرت علی را اجرایی کنیم.
وی با تاکید براینکه خداوند ما را از اختلافات نهی کرده اما برونداد کار ما در کشور جالب نیست، بیان کرد: باید وحدت داشته باشیم حتی باید گروهی جمع شده و اختلافات را حل کنیم. این موضوع قابل انکاری نیست. برای کسانی که منکر وجود اختلافات هستند، مرکز پژوهش ها میتواند گزارشی تهیه کند و درباره میزان وضعیت اختلافات و وحدت در کشور آمارهایی را ارائه کند.
نایب رئیس اول مجلس در پایان گفت: هر روز از پشت تریبون همدیگر را فحش می دهیم که این خلاف توصیه حضرت علی (ع)است.
علی لاریجانی رئیس مجلس در واکنش به این صحبتهای پزشکیان گفت: آقای پزشکیان نکات خیرخواهانه ای را مطرح کردند که دوستان باید به آن توجه داشته باشند.
انتهای پیام/