وی افزود: 71 هزار هکتار از اراضی تحت کشت گندم دیم، 13400 هکتار گندم آبی، 5 هزار و 200 هکتار از اراضی تحت کشت جو آبی و 2 هزار و 800 هکتار از اراضی تحت کشت جو دیم قرار گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی رزن گفت: بیش از 10هزار بهرهبردار کشاورزی در حوزههای مختلف وظیفه مهم تولید محصولات کشاورزی و دامی را در شهرستان رزن بر عهده دارند.
فتحی افزود: شهرستان رزن دارای 175 هزار هکتار زمین زراعی است که از این میزان هر ساله 93 هزار هکتار از اراضی تحت کشت محصولات پائیزه است و مابقی نیز به صورت آیش قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه در سال زراعی گذشته بیش از 150 هزار تن گندم و بیش از 28 هزار تن جو از سطح مزارع شهرستان رزن برداشت شده است، گفت: در سال زراعی گذشته بیش از 15 هزار هکتار گندم آبی و 69 هزار هکتار گندم دیم، 5 هزار و 200 هکتار جو آبی و 2 هزار و 450 هکتار جو دیم در سطح شهرستان رزن کشت شده بود.
مدیر جهاد کشاورزی رزن گفت: بیش از 4 هزار و 300 تن بذر اصلاح شده و مادری و 7517 تن انواع کود در بین کشاورزان شهرستان رزن توزیع شده است.
فتحی ادامه داد:توسعه کشت زعفران میتواند علاوه بر کاهش مصرف آب، ایجاد اشتغال و زمینه افزایش صادرات این محصول را نیز فراهم کند، گفت: در شهرستان رزن بیش از 14هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت زغفران رفته است.
وی از تولید بیش از 84 کیلو زعفران در شهرستان رزن خبر داد و افزود:سطح زیرکشت زعفران امسال نسبت به سال گذشته یک و نیم برابر افزایش یافته است.
فتحی اظهار داشت: زعفران تولید شده در شهرستان رزن علاوه بر تامین نیاز زعفران شهرستان رزن به استان همدان و استانهای همجوار نیز صادر میشود.
انتهای پیام/ب