وی ادامه داد: بر اساس قانون برنامه ششم توسعه به ازای انتقال آموزشکدههای فنی و حرفهای به آموزش عالی دورههای کاردانی پیوسته، تداوم خواهد داشت.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: دورههای کاردانی پیوسته مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، برنامه درسی ملی بوده و همچنین در برنامه پنچم و ششم توسعه نیز به این دوره اشاره شده است؛ بنابراین نکته ذکر شده مبنی بر حذف این دوره دارای ابهام است.
زرافشان تصریح کرد: وزارت علوم مکلف بوده که این دوره را ادامه دهد و بر این اساس ما هم برنامه پنج ساله برای فنی و حرفهای آماده کردیم و یکی از دلایل تاسیس آموزشکدههای فنی و حرفهای و هزینههایی که آموزش و پرورش برای این آموزشکدهها داشته، تحقق تداوم دوره کاردانی بوده است.
وی با اشاره به اینکه، درخواست جلسهای با وزیر علوم برای بررسی این مسئله شده است، گفت: در حال پیگیری این موضوع بوده تا دوره کاردانی پیوسته به قوت خود باقی بماند.
زرافشان یادآور شد: دانشآموزانی که اخیرا مشغول به تحصیل هستند مانند سالهای گذشته و با توجه به قانون حذف کنکور و مبتنی بر سوابق تحصیلی وارد دانشگاه میشوند، اما این قانون برای دانشآموزانی که از سال ۹۸ فارغ التحصیل میشوند چالش برانگیز بوده که سعی میکنیم مشکلی برای آنها وجود نداشته باشد.
انتهای پیام/